Bulvár

Pierce Brosnan távoltartási végzést kért a háza elé letáborozó nő ellen

rtl.hurtl.hu

2022. október 5. 7:21

A színész furcsa üzeneteket is kapott az 55 éves nőtől, aki eredetileg Dick Van Dyke-ot kereste.

Bíróságon kért távoltartási végzést Pierce Brosnan egy nő ellen, aki állítása szerint zaklatja őt és családját – erről a Daily Mail ír.

A beadvány szerint az 55 éves nő Brosnanék malibui háza előtt, egy autóból figyeli őket, és a színész már kétszer kihívta a hatóságokat, hogy távolítsák el a nőt az ingatlanáról. A hatóságok azonban nem tudtak mit tenni, mert ahol a nő tartózkodott, az nem a színész magánterülete.

Brosnan a beadványban közölte: a nő először azt mondta, hogy Dick Van Dyke-ot keresi, aki rá van tetoválva a karjára, de amikor megtalálta Brosnant és családját, letáborozott a házuk előtt. „Két furcsa üzenetet is kaptam tőle, az egyikben az áll, hogy szüksége van 1500 dollárra, hogy új gumikat vegyen, és egy rólam készült rajzot is adott” – írta a színész.

A bíróság kiadta a távoltartási végzést, és tájékoztatta a nőt, hogy közvetve sem veheti fel a kapcsolatot Pierce Brosnannel és családtagjaival. 400 yardnál (365 méternél) jobban nem közelítheti meg sem Brosnanék házát, sem a családtagok munkahelyeit vagy iskoláit.

Nyitókép (archív): MTI/EPA/Warren Toda

#Bulvár#pierce brosnan#zaklatás#távoltartás

Címlapról ajánljuk