Bulvár

Majdnem egy kilométert úszott az árral szemben, hogy kimentse idős édesanyját a halálos csapdából

rtl.hurtl.hu

2022. október 4. 11:07

Az Ian hurrikán sem állíthatta meg a férfit, aki videóra vette gyötrelmes útját édesanyja házáig.

Az Egyesült Államokban az Ian hurrikán elemi erővel csapott le a helyiekre, sok embernek ment tönkre az otthona, tömegek maradtak áram nélkül. Egy 49 éves férfi pedig elveszítette az édesanyját: a 85 éves, mozgáskorlátozott nő nem tudott elmenekülni az árvíz által elöntött területről. Johnny Lauder, aki korábban rendőrként szolgált, úgy döntött, hogy visszamegy az elárasztott területre, hogy megmentse az édesanyját.

Majdnem egy kilométert gázolt és úszott a néha egészen mély vízben, míg meg nem találta az anyját.

Lauder megosztott egy videót is a gyötrelmes útjáról, hogyan jutott el folyókká változott utcákon keresztül az anyja házához.

Lauder a sajtónak elmondta, hogy akkor indult el azonnal az anyjáért, amikor a nő felhívta, hogy a házába betört a víz, és már a mellkasáig ér. A férfi attól rettegett, hogy anyja meg fog fulladni.

Csak oda akartam jutni. Tudtam, hogy az idő a lényeg, nem akartam, hogy kifussunk az időből.

– mondta az eset után.

Mikor Lauder megérkezett az anyja házához, látta, hogy a nő nagyon örül, de reszket a hidegtől. Félt, hogy az anyja kihűl, ezért felfektette egy asztalra, amely száraz maradt, és egy száraz törölközőbe bugyolálta. A férfi édesanyja jelenleg kórházban van, bakteriális fertőzéssel kezelik, de összességében jól van.

Nyitókép: Johnny Lauder / Twitter

#Bulvár#ian hurrikán#hurrikán#áradás#árvíz

Címlapról ajánljuk