Bulvár

Meghan Markle nem fogadta meg Erzsébet királynő magánéleti tanácsát

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 28. 9:15

Hiába beszélt a hercegnével, nem sikerült rendezni a helyzetet.

II. Erzsébet királynő megpróbálta meggyőzni Meghan Markle-t, Sussex hercegnéjét, hogy rendezze kapcsolatát apjával, Thomas Markle-lal, írta meg a Page Six Katie Nicholl új könyve, a The New Royals alapján. A királyi család ügyeinek szakértője könyvében úgy fogalmaz:

A királynő látta, mennyire káros a helyzet Meghan és az apja között, és valóban beszélt Meghannal erről, megpróbálta arra bátorítani, hogy beszéljen Thomasszal.

Egy, az udvar életére rálátó forrás azt mondta Nichollnak, hogy a néhai uralkodó úgy érezte, 

az egészet elég rosszul kezelték Thomas Markle-lal, és ha másképp csinálták volna, akkor jobban alakult volna.

A tervek szerint a most 78 éves Thomas Markle vezette volna oltár elé vezetnie a lányát a Szent György-kápolnában. Képek készültek arról, ahogyan öltönyt készítettet magának és az Egyesült Királyságról szóló könyveket lapozgat, később viszont az is kérdésessé vált, hogy egyáltalán részt vesz-e lánya esküvőjén. A korábban világosítóként dolgozó Thomas Markle ugyanis elismerte, hogy a képek elkészítésében együttműködött egy lesifotóssal. Végül lemondta a részvételt a ceremónián, nem sokkal az esemény előtt ugyanis szívműtétet hajtottak végre rajta. 

A szertartás gyönyörű volt, ez már történelem. Mindig is bánni fogom, hogy nem lehettem ott, és nem foghattam a lányom kezét

– mondta Meghan Markle édesapja a szertartásról, amelyet az ágyából nézett végig. Később azt is elismerte, hogy Harry herceg figyelmeztette őt: nem szabad összejátszania a sajtóval. Meghan Markle-t végül a ma III. Károly néven uralkodó apósa kísérte az oltárhoz. A hercegné és apja kapcsolata tovább romlott, miután Meghan Markle azzal vádolta meg apját, hogy kiszivárogtatott a sajtónak egy magánlevelet, amelyet az esküvő után írt neki.

A hercegné a levél közlése miatt beperelte a Mail on Sunday nevű bulvárlapot, a pert pedig meg is nyerte. Korábbi cikkünkben bemutattuk, hogyan indult célzott gyűlölet-hadjárat a közösségi médiában a hercegné ellen. 

Nyitókép: Jeff J Mitchell / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#erzsébet királynő#Thomas Markle#ma

Címlapról ajánljuk