Bulvár

Karrierista volt, most mégis úgy gondolja, a barátja azért vesz meg neki mindent, mert ő egy befektetés

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 28. 20:54

Nagyon fordult vele a világ.

A 27 éves Hannah Chan, aki korábban üzleti tanácsadóként, valamint coachként képzelte el az életét, jelenleg boldog kapcsolatban él a barátjával, a nála öt évvel fiatalabb Ed Reay-vel. A férfi jelenleg a nő minden kiadását állja, beleértve a lakbért, a rezsit és a nyaralások árát is.

Sok sikertelen randevú után Hannah úgy döntött, hogy szeretne maga mellé egy olyan férfit, aki kezdeményez, átveszi az irányítást és nem utolsósorban mindent megad neki, amit csak akar.

Pedig Hannah sokáig karrierista volt, saját magáról szeretett volna gondoskodni, de aztán rájött, hogy másra van szüksége az életében: egy férfira, aki minden kívánságát teljesíti. Hannah 2021 júliusában találkozott Ed Reay-vel, aki szintén az üzleti szférában dolgozott. Az egyébként Londonban lakó Hannah olyan jó kapcsolatot alakított ki az üzleti partnerével, hogy a magánéletben is egymásra találtak.


Kettejük kapcsolata úgy indult, hogy minden költséget megosztottak, de ez egy idő után megváltozott és ma már ott tartanak, hogy minden költséget Ed áll, Hannah pedig gondoskodik a házról és mindenben támogatja a férfit. 

Arra ébredtem rá, hogy egy kapcsolatban nem én akarok domináns lenni, olyan valakit akartam, aki el tud engem látni minden tekintetben.

idézi Hannah-t a LADBible.

Állítása szerint mikor Eddel összejöttek, egy idő után a férfi magától vetette fel, hogy teljes egészében ellátja Hannah-t. A nő szerint ez egy jó üzlet, mert a barátja gondoskodik róla anyagilag, ő pedig mindent megtesz, hogy jól érezze magát a kapcsolatban.

Hannah azt mondta, gyorsan rájött, hogy Edben megvan a hajlam, vagyis ki akarja őt szolgálni teljesen magától, nem neki kellett ezt kérnie.

A nő szerint a párja egy befektetésként gondol rá, mert ő nyugodt környezetet tud neki nyújtani, amiben tud teljesíteni. Hannah szerint Ed jelenleg a korábbi keresetének a háromszorosát viszi haza. A nő az Instagramján üzlet- és életvezetési tippeket ad a követőinek. Érdekes módon Hannah egyetlen képet sem töltött fel az oldalára a barátjáról, de még csak közös fotókat sem közölt róla.

Nyitókép: @thehannahchan / Instagram

#Bulvár#Karrier#üzlet#párkapcsolat#instagram

Címlapról ajánljuk