Bulvár

Aggódó rajongói szerint Avril Lavigne évek óta halott, és egy klón helyettesíti

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 27. 15:50

2003-ra datálják az igazi Avril utolsó megjelenését.

Az interneten végtelen számú összeesküvés-elmélet fér el, így több mint valószínű, hogy előbb-utóbb belebotlik az ember egybe. Például ebbe: a punk hercegnő, Avril Lavigne aggódó rajongói szerint az énekesnő 2003-ban meghalt, és azóta egy hasonmás vette át a helyét – írja a Mirror.

Még 2005 körül indult el a pletyka, hogy Avril Lavigne igazából nem is Avril Lavigne, hanem egy barátnője, aki a megszólalásig hasonlít rá, és ez az elmélet azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

Most, az énekesnő 38. születésnapján a rajongók ismét megkérdőjelezik, hogy az igazi Avrilt ünneplik-e. Szerintük az igazi Avril már 19 évesen meghalt. Úgy gondolják, hogy az énekesnő túl fiatalon, és túl gyorsan vált híressé, és mivel a mögötte álló menedzsment nem szerette volna, ha népszerűsége és az abból származó profit megszakad, Melissa Vandella nevű barátnőjét kértek fel, hogy helyettesítse. (Hogy ebben mi a logika, azt nem firtatják a teória hívei.)

A rajongók szerint az egész azzal kezdődött, hogy Avril fizetett Melissának, hogy a paparazzik előtt pózoljon helyette, mert el akarta kerülni az állandó rivaldafényt, de a másik nő csak halála után vette át teljesen a szerepét. Az összeesküvés-elmélet hívői úgy vélik, hogy az énekesnő második albuma, ami az Under My Skin, tehát a „bőröm alatt” címet viseli, is rejtett célzás arra, hogy más bőrébe bújt Melissa, és így szeretné a világ tudtára hozni, hogy más életét kell élnie.

Avril (Melissa?) egyébként kétszer volt férjnél, rengeteg slágert adott ki feltételezett halála óta, és több, mint 10 millió lemezt adott el. 2015-ben lyme-kór miatt visszavonult a szerepléstől, azonban jelenleg hetedik stúdióalbumán dolgozik.

Nyitókép: Dimitrios Kambouris / Getty Images

#Bulvár#avril lavigne#klón#halál#helyettes#összeesküvés-elmélet

Címlapról ajánljuk