Bulvár

Muri Enikő: Azoknak, akik azt írták, hogy meneküljek el ettől az embertől, üzenem, hogy nem fogok!

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 26. 14:27

Az énekesnő és párja, Tóth Szabi reagáltak a kritikákra.

Három éve együtt vagyunk, szeretjük egymást, nem az volt a célunk, hogy a műsor alatt pornófilmet forgassunk… mi azért mentünk el, hogy játszunk! 

– mondta Instagram videójában Muri Enikő, aki párjával, Tóth Szabival együtt szeretett volna reagálni az őket ért negatív megjegyzésekre.


A pár többek között azért kapott kritikát, mert a műsor nézői úgy vélték, hogy kevés érzelmet osztottak meg, többen pedig Szabi stílusát is kifogásolták.

„Én minden mondatomat és cselekedetemet abszolút vállalom, ez vagyok én! Nagyon sok mindenkinél úgy jöhet le, hogy nagyképű vagyok, higgyétek el, hogy ez nem így van, de nem fogom bizonygatni az ellenkezőjét, mert az már rég rossz lenne, hogy magyarázkodok” – mondta Szabi, Enikő pedig a hiányzó érzelmek miatt kapott kritikákra reagált. 

Higgyétek el, mi a négy fal között egy borzasztóan romantikus páros vagyunk, de mindent nem akartunk azért annyira megmutatni. Azoknak, akik azt írták privát üzenetben, hogy meneküljek el ettől az embertől, üzenem, hogy nem fogok 

– üzente Enikő a videójukban.

Enikő egy posztban is kifejtette a véleményét:


Azt írta, az a „fajta bántás, gyalázás, rugdosás és rosszindulat, ami dől ezekből az emberekből arra sarkalt, hogy kiálljak Szabiért. Kiálljak értünk. Mert van egy határ, és azt hiszem ez bőven túl lett lépve.” Majd üzent a szerinte csak kritizálni tudó „fotelhuszároknak” is. Íme:

  1. „Párkapcsolati tanácsokat nem kérek, köszönöm.
  2. Olvasom, hogy sok embernek az a baja, ha valaki eszik. Miért, Te nem eszel?
  3. Azért bántani valakit (body shaming!!!!), ahogy kinéz az szerinted vicces?
  4. Ha valaki azon picsog, hogy neki fárasztó a másikat végighallgatni, az szerinted normális? Szerintem intelligencia kérdése..
  5. Szerinted az rendben van, hogy olyanért bántasz valakit, mert olyan amilyen?
  6. Te sosem fogsz már elfogadni senkit sem, ugye?
  7. Egy »velős«, bántó komment után Te bele tudsz nézni a tükörbe?”

– írta az énekesnő a bejegyzéséhez.

#Bulvár#muri enikő#tóth szabi#Nyerő Páros#vélemény#kritika

Címlapról ajánljuk