Bulvár

„Ő lesz a gyermekeim anyja” – újra együtt Zámbó Krisztián és Zsuzska

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 22. 13:02

Ők egy igazi nyerő páros.

Zámbó Krisztián, és szerelme Zsuzska 11 év után szakítottak a nyár elején, azonban nem bírták sokáig egymás nélkül. Akkor azt mondták, hogy közös megegyezéssel szakítottak, mert egyszerűen megváltoztak, és máshogy képzelték el a jövőjüket. A páros azóta is gyakran tűnt fel együtt a közösségi média felületeiken, és most Krisztián a Borsnak erősítette meg, hogy újra együtt vannak.

Hát akkor öntsünk végre tiszta vizet a pohárba! Jó darabig számomra sem volt tiszta az, amit most fogok mondani, de mára a napnál is világosabb, hogy a mi szerelmünk nem hűlt ki és azt hiszem, soha nem is fog! 

– kezdte Krisztián. 

Zsuzska a szerelmem, a legjobb barátom és a »legádázabb ellenségem«, és ez vice versa így van. Ő a legerősebb támaszom és számomra senki boldogsága nem fontosabb, mint az övé, vagyis a miénk.
 

Krisztián és Zsuzska szakításán rengetegen meglepődtek, mivel a pár között nagyon nagy volt az összhang, és úgy tűnt, hogy semmi sem állhat közéjük. Most már inkább szünetként értelmezhető a szakítás és Krisztián most ennek az okáról is mesélt: „Az az igazság, hogy én negyvenkét évesen kezdtem azt érezni, hogy kifutok az időből és belekerültem egy borzasztó, szünet nélkül mardosó kétségfolyamba. Görcsösen akartam, hogy családunk legyen. Ugyanakkor erőt vett rajtam a félelem. Folyamatosan azt kérdezgettem magamtól, hogy vajon készen állok-e arra, hogy mindent megadjak Zsuzskának és a gyermekünknek, akire egyre jobban és jobban vágytam. Rengeteget dolgoztam, hogy azt érezzem, most már nem lehet gond és eközben, valahogy eltávolodtam a valóságtól, vagyis attól, aki a legfontosabb ember az életemben. Egy ponton pedig azt éreztem, hogy egyedül akarok lenni, hogy magamba nézzek és lekerüljön rólam a nyomás, amit magamnak generáltam. Én voltam az, aki kimondta, legyen vége, de Zsuzska ezt sosem mondta ki és nem is beszélt erről közösségi oldalain sem. Most pedig kimondom én, ahogy van: Nekem Zsuzska lesz a feleségem és ő lesz a gyermekeim anyja!”

A pár a szakításuk alatt is rengeteg időt töltött együtt:


Krisztián elmondta, hogy bár folyton tervez, és minden kérdésére választ szeretne kapni, dolgozik rajta, hogy ezt az énjét legyőzze:

Csak szeretetre vágyom mindennél jobban, de már nem fontos, hogy mindenkitől megkapjam. Zsuzska mindig is megadta nekem, talán többet is kaptam tőle, mint érdemeltem és ez nekem elég.

– mondta az énekes.

 

#Bulvár#zámbó krisztián#takács zsuzsika#kapcsolat#szakítás#kibékülés

Címlapról ajánljuk