Bulvár

Túl nagy mellei miatt alázták meg a repülőúton az egzotikus táncost

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 22. 10:45

Több utas is felháborodott, az egyik nő szerint mindenkinek nekinyomta a mellét.

Az Egyesült Királyság legnagyobb melleivel rendelkező Leia Parkert, vagyis művésznevén Jodie Juggs-t saját bevallása szerint azért ültették el a helyéről egy Las Vegasból Londonba tartó járaton, mert a mellei miatt nem lehetett tőle elférni megfelelő módon – írja a New York Post.

Parker, aki büszkén hirdeti, hogy 32T-s méretű mellei vannak, augusztus 22-én indult haza az Egyesült Királyságba, miután három hónapot töltött az Egyesült Államokban.

A 26 éves brit nő lefoglalta a jegyét majd ki is fizette, de mégsem engedték neki, hogy a helyén üljön. A magát egzotikus táncosnak leíró Parker szerint mindig küszködik a méreteivel, így volt ez ezen az úton is, de az utastársak nem voltak vele túl megértőek, inkább panaszt tettek az utaskísérőknél.

 

Az utasok olyan aljasak voltak velem. Az egyik nő azt mondta a személyzetnek, hogy direkt neki nyomtam a melleimet a barátjának, pedig csak próbáltam elférni a helyemen.

– panaszkodott Parker.

Több utastárs is azt akarta, hogy ültessék jobb helyekre, de végül ez nem történt meg, hanem Parker távolították el a helyéről. A modell nem máshol, mint a gép hátsó részében helyet kapó konyhában ülte végig az utat. 

Nem volt máshol üres hely, így végül a konyhában kötöttem ki. Megalázó volt.

– mondta Parker, aki így 10 órát volt kénytelen a konyhában ülni. 

A nő azóta panaszt tett a légitársaságnál, de még csak bocsánatot sem kértek tőle.

Nyitókép: @jodiejuggs / Instagram

#Bulvár#leia parker#mellek#repülő#leszállít

Címlapról ajánljuk