Bulvár

Deák Bill Gyula szomorú, hogy nem szerepel a Fradi-lemezen, de Lotfi Begi szerint szó sincs arról, hogy megfeledkeztek volna róla

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 21. 15:43

Pedig a lemezre Dér Heni, Kozsó és Rúzsa Magdi is felkerült.

Deák Bill Gyula Facebook oldalán osztotta meg rajongóival, hogy mennyire csalódott, amiért nem került fel a Fradi-lemezre, amin a csapatot éltető slágerek szerepelnek, olyan előadóktól, mint például Dér Heni, Rúzsa Magdi és Kozsó.

Hogy miért nem szerepelek az albumon? Jómagam is csodálkozva és szomorúan keresem a választ …

– írta a blues énekes a bejegyzésében.


A lemez zenei producere, Lotfi Begi a Blikknek árulta el, hogy miért nem szerepel Deák Bill Gyula a lemezen, annak ellenére, hogy köztudottan hatalmas Fradi-drukkoló. Begi elmondta, hogy a bluesénekes az elsők között volt, akit fel akartak kérni a lemezen való közreműködésre, azonban többszöri próbálkozás után sem sikerült megállapodniuk.

Begi maga is értetlenül áll Deák Bill Gyula kiakadása előtt, és semmi esetre sem szeretné megbántani a zenészt. Sok támadó üzenetet kap, ezért szeretné tisztázni a helyzetet:

„Deák Bill Gyula egy zenészlegenda, akinek a Fradi iránti szeretetében senki sem kételkedik, naná, hogy kifejezetten akartuk, hogy ikonikus dalával felkerüljön az albumra! Amikor összeraktuk a koncepciót, nekem a legelső gondolatom Deák Bill volt. Én magam hívtam fel háromszor is, ám mindegyik beszélgetés úgy végződött, hogy neki nem alkalmas, hívjam vissza később, de akkor sem volt jó neki az időpont.

Nem jött össze, és ahogy haladtunk előre az időben, látszott, hogy bármennyire akarjuk mi, ez nem fog sikerülni. Nemcsak én, hanem a kiadó is felvette vele a kapcsolatot, de szintén eredménytelenül. Azt azért tudni kell, hogy egy ilyen lemeznél, amin ennyi előadó szerepel, nagyon fontos betartani a leadási határidőket, különben soha nem készülünk el. A poszttal pedig elindított egy olyan lavinát, ami fáj, mert olyan színben tűnünk fel, én is, a klub is, mintha elfeledkeztünk volna róla, pedig ő volt az első, aki eszünkbe jutott, és akit megkerestünk.”

Begi és Dér Heni a Reggeliben is meséltek a készülő Fradi-lemezről:


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#lotfi begi#deák bill gyula#futball#fradi#lemez#dér heni#rúzsa magdi#kozsó

Címlapról ajánljuk