Bulvár

„Anyu ezért sok bántást kaphatott” – ifjabb Bódi Guszti, a fekete bárány kitálalt a családi viszályról

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 21. 10:42

Ifjabb Bódi Guszti szerint családja nehezen viselte, hogy különvált a feleségétől. A fiú mára édesanyjával is megszakította a kapcsolatot, hogy ne a nőt bántsák miatta.

A Bódi család élete külsős szemmel harmonikusnak és boldognak tűnt, ám nemrég kiderült, hogy Gusztiék idősebb fiának nem felhőtlen a kapcsolata a szüleivel – számolt be róla a Blikk.

Bódi Gusztinak és Margónak két fiuk van, ám az idősebbikről, ifjabb Bódi Gusztiról igen keveset hallani. Régebben olyan pletykák láttak napvilágot, hogy a férfi a kábítószerek rabja lett, és a családi kasszát is kifosztotta. Most az ifjabb Guszti elmondta véleményét a pletykákról és a családi konfliktusról is.

Nem tagadom, amikor húszéves voltam, kipróbáltam, de csak a marihuánát. Ám az egyáltalán nem igaz, hogy a család pénzét, milliókat elvittem! Ez népmese

– mondta. Arról is beszélt, hogy a roma kultúrában nem elfogadott a válás, így a családja nem nézte jó szemmel, amikor különváltak feleségével.

A válás után Budapestről Gyulára költözött, és édesanyjával egy ideig még tartotta a kapcsolatot.

Anyu ezért sok bántást kaphatott. Egyszer csak észrevettem, hogy nehezen bírja. Mondta is, hogy nincs tovább. Mivel féltettem az egészségét, lemondtam vele is a kapcsolattartásról

– mesélte ifjabb Guszti a Hot! magazinnak. Azóta, azaz másfél éve nem látta édesanyját, sőt nem is beszélt vele.

Mindig is úgy érezte, hogy ő a család fekete báránya, hiszen erős személyisége miatt sosem félt visszaszólni édesapjának, de a konfliktusok ellenére szeretett volna kibékülni a családfővel. Azt mesélte, többször is próbált már bocsánatot kérni, hiába.

Az is a roma hagyományokhoz tartozik, hogy ha a családfő nem akarja, még a kertkapuig sem jutok el, nemhogy bocsánatot tudnék kérni a szüleimtől 

– magyarázta.

Most már úgy érzi, tovább kell lépnie, és tudomásul venni, hogy ő már nem a család része. Úgy gondolja, ha megalázkodna, nem tisztelnék őt, és nem lenne őszinte a visszafogadása sem a családba.

Nyitókép: Bódi Margó. Fotó: RTL Reggeli

#Bulvár#ifjabb bódi guszti#bódi margó#család#konfliktus#válás#bocsánatkérés

Címlapról ajánljuk