Bulvár

Négy nevetséges dolog, amivel Meghan Markle még a gyász pillanataiban is képes felbőszíteni a briteket

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 19. 16:59

Egy amerikai magazin listázta azokat a javarészt protokolláris dolgokat, amiket a hercegné fáradhatatlan kritikusai szerint rosszul csinált.

Meghan Markle szinte semmit sem tud csinálni anélkül, hogy ne váljon közutálat tárgyává a britek körében, és ezúttal sincs ez másképp. Az amerikai Cut magazin összegyűjtötte azokat a már-már nevetséges indokokat, amik miatt éppen aktuálisan utálják a britek Meghan Markle-t, és a #GoHomeMeghanMarkle hashtag trendinggé vált Twitteren.

 

„Végső soron csak még több fájdalmat okoz a gyászoló családnak. Bárki, akibe egy csepp tisztesség is szorult, hazamenne. A jelenléte nem kívánatos, és nincs rá szükség” – írja például Kelly Haas Shackelford Twitter felhasználó.

Köszönt.

A királynő halála után a királyi család tagjai, köztük Harry és Meghan a gyászolókkal találkozott a windsori kastély előtt, és fogadták az összegyűltek részvétnyilvánítását. Több gyászoló is sértésként fogadta, hogy Meghan köszönt nekik, és elfordították az arcukat, valamint Meghan feléjük nyújtott kezét is elutasították.

Megfogta a virágokat.

Miközben Meghan a gyászolók között sétált, megfogott egy csokor virágot, amit a tömeg egyik tagja nyújtott oda neki. A királyi család egyik segítője megpróbálta elvenni tőle a virágcsokrot, hogy a többi mellé tegye, de Meghan kedvesen közölte vele, hogy szívesen lerakja a virágot maga is. Ezt többen is úgy értelmezték, hogy Meghan magának akarja a rivaldafényt, és azért akarja ő elhelyezni a többi virág mellett, hogy készülhessen róla egy jó fotó.

Mint kiderült, a protokoll szerint a királyi család tagjai nem foghatnak másoktól kapott virágcsokrokat, mivel azokban akár bomba is lehet.

Felvett egy ruhát.

Ugyanezen az eseményen követte el Meghan azt a hibát, hogy ruhában jelent meg. Az összeesküvés-elméletek gyártói ugyanis meg vannak róla győződve, hogy Meghan ruháján az egyik gyűrődés lehallgatókészüléket rejtett, amit azért akart becsempészni, hogy a királynő temetésén elhangzottakat felhasználja hamarosan megjelenő Netflix-filmjében és podcastjában.

Megfogta a férje, Harry kezét.

A megemlékezés alatt Harry és Meghan megfogták egymás kezét, ami a Twitter-felhasználók szerint illetlen és szégyenteljes lépés volt. Az igaz, hogy a királyi család tagjai kerülik a nyilvános érzelemkinyilvánítást, de Anna hercegnő lánya, Zara Tindall is megfogta a férje kezét, ugyanezen a megemlékezésen, és érdekes módon ezzel senkinek sem volt problémája.

Nyitókép: Kirsty O'Connor - WPA Pool / Getty Images

#Bulvár#meghan markle#erzsébet királynő#utálat#britek#lista

Címlapról ajánljuk