Bulvár

Zalatnay Cini nagyon akarta, de elmaradt az összeborulás Kovács Katival

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 14. 8:04

Váltig állítják, hogy nincs köztük harag, de úgy tűnik, Kovács Kati meg akarja tartani az öt lépés távolságot.

Zalatnay Sarolta is ellátogatott hétfőn este a Kovács Kati 75. születésnapja alkalmából tartott életműkoncertre – feltett szándéka volt a Blikk szerint, hogy évtizedek óta hűvös kapcsolatukat „felmelegítse”.

Nekem sose volt a Katival semmi bajom. Jó énekesnők vagyunk, csodálatos éveket éltünk meg, egyáltalán nem zavartuk egymás köreit, sőt

– mondta az énekesnő, konkrétumok említése nélkül hozzátéve, hogy voltak „rosszízű dolgok”, de „ha úgy volt, ahogy mesélik”, reméli, hogy azt pályatársa is megbánta.

A koncerten a „Találkozás egy régi szerelemmel” című dal közben Kovács Kati lejött a nézők közé és ökölpacsizott Cinivel, de az erről készült felvétel közléséhez nem járult hozzá, és a Blikk videós stábját sem fogadta. Másnap már készségesebb volt.

Erkölcsileg, morálisan semmi bajom Cinivel, de nincs semmiféle ismeretségünk már – mondta, hozzátéve, hogy a sors más utakra vitte őket, de soha nem volt vitájuk, sőt sok évvel ezelőtt vendég is volt Zalatnay Cini jubileumi koncertjén. Arra a kérdésre, hogy tervezi-e rendezni a viszonyát Cinivel, azt mondta:

Jobb, ha békén hagyjuk a múltat.

Zalatnay Cini májusban még arról beszélt a Reggeliben, hogy nagyon megtisztelőnek tartja, hogy Karikó Katalin azt szeretné, hogy összeálljon a nagy hármas: Koncz, Kovács és Zalatnay. A Blikk szerint Kovács Kati a hétfői koncertre meghívta az ismert biokémikust, de ő végül nem ment el.


Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

#Bulvár#kovács kati#zalatnay sarolta#békülés#karikó katalin#koncert

Címlapról ajánljuk