Bulvár

Tönkretette egy fiatal nő vakációját a légitársaság azzal, hogy elhagyta a vízálló műlábát

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 14. 12:06

Se úszni, se strandolni, se zuhanyozni nem tudott két hétig, a kártérítés összege egyenesen nevetséges.

Emily Tuite elmondása szerint teljesen tönkretette a kaliforniai vakációját, hogy a légitársaság, amivel utaztak, elveszítette vízálló műlábát, amely nélkül sem úszni, sem strandolni, sem zuhanyozni nem tudott 12 teljes napig, írja a Daily Mail. 

A 26 éves texasi nő szinte az egész nyaralást telefonálgatva töltötte, kétségbeesetten próbálta visszaszerezni a művégtagot. 

Végül szeptember 12-én került elő Emily Tuite táskája, szerencséjére minden eszköz benne volt, nem tűnt el a csomagból semmi.  A 26 éves nő műlába nem egy egyszerű szerkezet: nagyon drága, egyedi eszköz, így még annak ellenére sem lenne problémamentes az elvesztése, hogy biztosítást is kötöttek rá. A lánynak a teljes vakációját tönkretette az Allegiant társaság bakija, de annak mindenesetre örül, hogy megvan a műláb. Tuite azt is elmondta, hogy rengeteget beszélt a légitársaság munkatársaival, de ennek ellenére egyáltalán nem tudták meggyorsítani az ügyét.

Soha nem hívtak vissza, miután megígérték, hogy visszahívnak, egyszer sem tették meg. Szinte lehetetlennek tűnt felvenni velük a kapcsolatot

– mondta a fiatal nő, aki már elkezdett arra gyanakodni, hogy szándékosan ellopták tőle a táskáját.

Az Allegiant is reagált az ügyre, azt közölték: visszatérítik Emilynek a poggyászának feladási költségét, de ez a nőt nem hatotta meg, mert a nyolc tönkretett napért alig 24 ezer forintnak megfelelő dollárt kapott. Emily ezután azt akarta elérni, hogy akkor legalább adják vissza neki az utazási költségeket, de a légitársaság ebbe nem volt hajlandó belemenni.

Nyitókép: Emily Tuite / Facebook

#Bulvár#légitársaság#műláb#vakáció#vízálló

Címlapról ajánljuk