Bulvár

Egészen hihetetlen: egy lány a szülés kezdetekor ébredt rá, hogy terhes

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 12. 14:54

És nem ő az egyetlen.

Az anyukám kiabált, hogy menjek le, aztán benézett a szoknyám alá, és sokkot kapott, amikor meglátta a baba fejét 

– nem mindennapi szülésélményről számolt be TikTokon egy 19 éves lány.

Az Alexis nevű lány TikTokon mesélte el a megdöbbentő történetét, hogy 15 évesen, iskolába készülődve érezte először, hogy valami fura történik a testével, majd percekkel később beindult nála a szülés, és a nappalijuk padlóján adott életet a kisfiának – írja a Sun.

Alexis esete nem szokványos, azonban több nő is átélte már az úgynevezett rejtett, vagy lopakodó terhességet, amikor a terhesség szokványos jelei nem jelentkeznek, és a terhességi teszt is negatív eredményt mutat.

Alexis 15 éves volt, amikor rendszeres gyomorégést kezdett tapasztalni, és mivel az anyukája is hasonló tapasztalatokat mesélt az ő terhességéről, csinált egy terhességi tesztet. 

Az eredmény negatív lett, a menstruációja minden hónapban megjött, és semmilyen más tünetet nem tapasztalt. A következő hónapokban nem érezte rosszul magát, és a hasa sem növekedett (a placenta különös elhelyezkedése miatt), így teljesen ki is zárta a terhesség lehetőségét.

Egy este erős hátfájásra panaszkodott, azonban néhány fájdalomcsillapító után elhessegette a gondolatot, és megpróbált elaludni. Másnap reggel próbálta jelezni a szüleinek, hogy valami nincs rendben, de ők azt hitték, hogy csak el akar lógni az iskolából, így ráparancsoltak, hogy készülődjön és vegye fel az egyenruháját.

Az iskolába indulás előtt még bement a mosdóba, és érezte, hogy nyomnia kell, így az anyjáért kiáltott. Alexis anyja teljesen sokkot kapott, amikor meglátta a lánya lábai között a kisbaba fejét, az apja pedig zavarában elfutott egy terhességi tesztért – igaz, ezen a ponton már biztossá vált, hogy Alexis szül.

Alexis teljes története a TikTok videójában olvasható:


Nyitókép: Kemal Yildirim / Getty Images

#Bulvár#szülés#terhességi teszt#terhesség#negatív

Címlapról ajánljuk