Bulvár

Caramel felesége a leendő anyukáknak üzent

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 12. 16:55

Szilvi szerint az a legfontosabb, hogy az anyukák boldogok legyenek.

A feszültség nem old meg semmit - tanácsolja Szilágyi Szilvi, aki Caramellel éppen második gyermekét várja. Szilvi a Glamour Instagram oldalán üzent az anyaság előtt álló nőknek.

„Azt gondolom, amióta világ a világ egyszerűen nem tudunk megfelelni mindenkinek és mindig lesznek elvárások. Mindenki a saját képernyőjén át lát minket, ahány ember, annyi féle kisfilm. Én azt tanácsolom ezeknek a hölgyeknek, hogy a saját életüket éljék, és csak saját maguknak próbáljanak megfelelni, mert soha nem fognak tudni mindenkinek megfelelni! Ezt én is tapasztaltam. Túl fiatalon szültem sokak szerint és túl nagy a korkülönbség a két gyerekem között. Számomra ez ideális, valakinek viszont nem, de az a fontos, hogy ez nekem legyen ideális és én boldog legyek

– üzente Szilvi azoknak, akiknek még nincs gyerekük.

Arról is mesélt, hogy mit tanácsol azoknak, akik már próbálkoznak, de még nem sikerült teherbe esniük. „A legfontosabb szerintem az elengedés és az, hogy feloldjuk a dolgokat. Nem lehet siettetni semmit” – tette hozzá Szilvi, aki szerint a türelem a kulcs.

És hogy neki mit tanított az anyaság?

Azt hittem, hogy türelmes ember vagyok, de rengeteg türelmet tanultam a kislányomtól. Azt gondoltam, hogy tudom milyen a valódi szeretet, hogy megtapasztaltam a szeretet minden szintjét a kislányom érkezése előtt, de nem így volt

– mondta Szilvi és hozzátette, hogy a gyerekek által nyújtott szeretet tisztasága egészen egyedi. Elmesélte, hogy úgy érzi, hogy minden nap tanul valamit a kislányától és ezért szerinte ez egy élethosszig tartó folyamat.


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#caramel#szilágyi szilvi#terhesség#anyaság#üzenet

Címlapról ajánljuk