Bulvár

Egy fagyasztóban hánykolódva élt túl 11 napon keresztül az óceánon egy brazil férfi

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 5. 11:03

A halász már felkészült a halálra, amikor csoda történt.

Egy brazil halász csodával határos módon 11 napon keresztül képes volt életben maradni a nyílt óceánon úgy, hogy egy fagyasztóban ülve hánykolódott a vízen – írja a New York Post.

Romualdo Macedo Rodrigues hajója elsüllyedt Brazília északi partjainál, a férfi pedig nem látott más lehetőséget, beleült egy nagy fagyasztóládába. Rodriguesre Suriname közelében találták rá, kész csoda, hogy a fagyasztóládát időközben nem lepte el a víz. A halász nem kevesebb mint 11 napon keresztül maradt életben.

Kétségbe voltam esve, szinte semmit nem aludtam. Néztem az alkonyatot, arra kértem Istent, hogy küldjön valakit, aki megment. A gyerekeimre, a feleségemre gondoltam. Minden nap anyámra, apámra, az egész családomra gondoltam. Reményt adott nekem

– mondta Rodrigues.

Rodrigues, aki egyébként nem tud úszni, azt mondta, észrevette, hogy körülötte cápák úsznak, de soha, egyik állat sem támadta meg. A férfi nagyon gyenge volt, amikor rátaláltak, az orvosok szerint már nem maradt volna sokáig életben, talán az utolsó pillanatban emelték ki a fagyasztóból, ami 11 napon keresztül megóvta.

Nyitókép: YouTube

#Bulvár#halász#brazil#túlélés#óceán#hűtőszekrény#fagyasztó

Címlapról ajánljuk