Bulvár

A norvég Tesla-tulajdonosok éhségsztrájkja addig tartott, amíg meg nem éheztek

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 4. 9:46

Sajnos a szükség nagy úr.

Norvégiában húsz elégedetlen Tesla-tulajdonos éhségsztrájkot hirdettek, mert rengeteg probléma adódott az autóikkal – írja egy holland lap. A teslások az éhségsztrájkot azonban kevesebb mint 24 óra alatt beszüntették, mert megéheztek.

A norvégok nem sokkal azelőtt kezdték meg az éhségsztrájkot, hogy Elon Musk, a Tesla vezérigazgatója megérkezett egy oslói energiakonferenciára. A sztrájkolók változást szerettek volna elérni, mert állításuk szerint az autóikkal sok probléma adódott az elmúlt időszakban és ezért a gyártót teszik felelőssé. A problémák apróak, zavaróak, de a legnagyobb gond, hogy a cég nem foglalkozik a gondjukkal, az ügyfélszolgálat munkájára voltak a legjobb kiakadva – közölték az éhségsztrájkot hirdetők.

A lap szerint egyre többen panaszkodnak a Teslára, hogy romlik az autók minősége. A legtöbben rossz festékminőségről, a rozsdáról, hidegben beragadó ajtókilincsekről és sárguló panelekről beszélnek

De sokak szerint egyre kevésbé megbízható  az autó világítása, az ülések deformálódása és sokaknál gyülemlik fel víz a csomagtartóban is. A csoport szerint ezek a problémák előfordulhatnak más gyártóknál is, ami az igazán felháborító, hogy a Tesla ügyfélszolgálata nem kommunikál megfelelően a felhasználókkal.

Nyitókép: Sean Gallup / Getty Images

#Bulvár#norvégia#tesla-tulajdonosok#tesla#éhségsztrájk#ma

Címlapról ajánljuk