Bulvár

Egy majom üldözése közben véletlenül egy nőt talált el a nyugtatólövedéket

rtl.hurtl.hu

2022. szeptember 2. 10:51

Egy óráig nem tudták felkelteni.

Egy majmot próbáltak befogni Japánban Fujiban, mikor az altatólövedék véletlen az egyik állatmentés helyszínén beszélgető nőt talált el, akit ezután egy órán keresztül nem tudtak felébreszteni – írja a Globe Telegraph.

Egy majom veszélyesen közel merészkedett egy helyi állomáshoz, ezért az önkormányzat három munkatársat küldött ki a helyszínre, hogy befogják az állatot. A befogás nem sikerült, de egy ott tartózkodó nőt sikerült egy órára kiütni.

A hírek szerint az egyik állatbefogónak a nyugtatólövedékes fegyvere sült el véletlen. A nyugtató olyan erős volt, hogy egy felnőtt embert is el tudott altatni jó sok időre. A helyszínen nagy volt a ijedtség, ezért mentőt hívtak, a nőt pedig kórházba szállították. Szerencsére nem volt szükség beavatkozásra, egy óra múlva magától felébredt.

Fuji városvezetése azóta bocsánatot kért a nőtől, majd megígérték, hogy kivizsgálják az esetet, hogyan sülhetett el a fegyver. Japánban egyébként olykor elég súlyos tud lenni a majomprobléma, ezen a nyáron Yamaguchi városában egy tucat majom közel hatvan emberre támadt rá, akkor egy teljes egységet kellett kivezényelni, hogy megvédjék a járókelőket.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#majom#nyugtató#fuji#japán

Címlapról ajánljuk