Bulvár

„Érdekes, hogy csak a fekete hadsereget nem engedik be” – Két szórakozóhelyre sem jutott be Young G

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 29. 10:08

Furcsa kifogásokkal nem engedték be az előadót a szórakozóhelyekre. Szerinte nem csak ő él át ilyesmit. 

Young G vasárnap 24 óráig elérhető Instagram-történetében adott hangot felháborodásának, vette észre a 24.hu. Szavai szerint a hétvégi fellépése után be akartak ugrani egy italra egy nyíregyházi szórakozóhelyre, de nem engedték be őket.

Képzeljétek el, odamentünk, és azt mondták, hogy »nem jöhetsz be, azért, mert sapka van rajtad«. Én gyerekkoromban éltem át utoljára ilyesfajta, kvázi »diszkriminációt«. Fogtuk magunkat, és elmentünk egy másik helyre, és oda meg azért nem engedtek be, mert egy trikó volt rajtam. Nem szeretek ilyenkor kérkedni azzal, hogy ki vagyok, de látták, és azt éreztem, hogy direkt csinálták. Én úgy gondolom, hogy ez is egyfajta diszkrimináció, attól függetlenül, hogy nem a bőröd színéről van szó. 

„Azért álljon már meg a menet gyerekek, hogy ma Magyarországon ilyen dolog megtörténhet. El sem hiszem, teljes diszkriminációnak érzem ezt az egészet” – fogalmazott a Való Világ egykori szereplője, aki szerint nem volt érvényben dress code a helyen.

Young G szerint nem csak vele történik ez meg, mert hogy „ha a híreket nézitek, mind Gáspár Evelin, mind L. L. Junior… Érdekes, hogy csak a fekete hadsereget nem engedik be amúgy. Egyszerűen hihetetlen. Én a személyemnek tulajdonítom ezt, nem a sapkámnak vagy a pólómnak” – mondta el a zenész.

Young G nemrégiben a Reggeliben mesélt párkapcsolatáról:


Nyitókép: RTL Klub / Reggeli

#Bulvár#young g#vv béci#nyíregyháza

Címlapról ajánljuk