Bulvár

Schobert Norbi: Ha a hitelességem tényleg a külsőm adná meg, akkor valamit nagyon elbasztunk

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 27. 14:51

Szerinte nem az számít, hogy milyen a teste. 

Ha a hitelességem tényleg a külsőm adná meg, akkor valamit nagyon elbasztunk.

Így válaszolt Schobert Norbi a TikTok-oldalán egy hozzászólásra, amiben külalakját kritizálták. Az üzletembert felesége, Rubint Réka támogatta a videóban, közölve:

Schobert úr egy csodálatos ember, mert visszajött,  mert hitt abban, hogy képes élni.

Rubint Réka közölte azokkal az emberekkel, akik most „őt megkérdőjelezik a kinézete miatt”, hogy nézzék meg, hogyan nézett ki korábban, amikor még tudott rendesen sportolni, hozzátéve, hogy „ő nem tud keményen edzeni”.

Schobert elmondta:

Az én hitelességemet nem az arcom, nem a tokám, nem a hasam, és nem a futásom sebessége adja, hanem az a hétszázezer ember, akiket lefogyasztottam.

Közölte, hogy ő nem a színpadon mutogatta magát, hanem „arról szólt az életem, hogy másokon segítsek”. Ugyanakkor hozzátette, hogy korosztályához képes még mindig jól néz ki.

Schobert Norbi egy évvel ezelőtt sztrókot kapott, ezzel kapcsolatban nemrégiben elmondta: 

Aznap ötvenszázalékos agykárosodást szenvedtem, másfél órán keresztül nem kapott oxigént az agyam.

Elmondása szerint sokáig csak nehezen tudott beszélni, és a mozgása sem volt tökéletes, de a sok gyakorlásnak köszönhetően mostanra már rendbe jött. Lelkileg azonban nem olyan, mint előtte.


Nyitókép: Schobert Norbert edzést tart a Papp László Budapest Sportarénában 2020. október 4-én. – Fotó: Mónus Márton / MTI

 

#Bulvár#schobert norbi#kinézet#külső#hitelesség

Címlapról ajánljuk