Bulvár

Kelemen Anna masszívan kokainozott, amikor a szexfilmeket készítette

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 27. 12:03

 Csak a hullámvölgyeiben vállalt felnőttfilmes szerepeket.

Kelemen Anna volt Lakatos Levente podcastjének vendége, ahol mesélt a karrierje kezdetéről és a drogproblémáiról is, a beszélgetésről a 24.hu írt.

„Elmondta, ma már azt sem szereti, ha Annácskának szólítják. Én ugye Anna vagyok, az ahhoz a karakterhez szerintem nagyon jól passzolt. (…) Nyilván ez egy folyamat, én is megváltoztam, az a figura, az a kislány, aki az Annácska volt, nyomokban biztos fellelhető, de korral átértékeltem dolgokat” – fogalmazott. Arra is kitért, hogy „lenne arca” az influenszerkedéshez, de nem tartja magát könnyen eladható karakternek, mivel nem anya, nincsen százezres követőtábora. Szerinte vele inkább egy szellemiséget vagy gondolatiságot lehet eladni, termékeket nem.

Kelemen kifejtette, hogy tinédzserkora óta befelé forduló személyiség, kifejezetten depresszív embernek tartja magát. Nem kedveli, ha pornósztárként hivatkoznak rá, emlékei szerint ugyanis csak a hullámvölgyeiben vállalt felnőttfilmes szerepeket. Amikor pedig sokat szerepelt, a droggal is meggyűlt a baja.

Azokban az években, amikor szerepeltem, akkor én masszívan kokainoztam. Tehát hétköznaponként, ezt úgy kell érteni, és egyedül is. Nem úgy, hogy elmegyünk péntek este bulizni, és akkor iszunk, meg egy kicsit… az nem az én műfajom volt

– magyarázta Kelemen, aki volt, hogy két nap alatt 7-8 gramm kokaint is elfogyasztott.

Ma már nem él drogokkal, nem is tud egy szobában tartózkodni olyannal, akiről tudja, hogy kokainozik. Azért tette le a szert annak idején, mert paranoid gondolatai lettek, a saját cipőjének kopogása is zavarta. 

Kelemen Anna korábban a Fókusznak arról beszélt: sokszor megfordult már a fejében a névváltoztatás. Magyarországon ugyanis mindenki társít valamit a nevéhez, bár azt nem tudja, hogy kinek mi jut róla eszébe. Azt sajnálja, hogy nincs több interakcióban része, sokan csak nézik, de megszólítani nem merik:


Nyitókép: RTL Klub / Fókusz

#Bulvár#kelemen anna#felnőtt film#kokain#kábítószer

Címlapról ajánljuk