Bulvár

Megtarthatja az állását a rendőrnő, aki részegen összevizelt egy ruhaüzletet

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 26. 9:03

Pedig a 24 éves nő hazudott a feletteseinek is.

A 24 éves Amelia Shearer egy ruhaüzletben ittasan összevizelt egy próbafülkét, mindemellett hazudott a feletteseinek is. A BBC azt írja, hogy a yorki rendőr ennek ellenére megtarthatja az állását. 

A middlesbrough-i fegyelmi testület úgy döntött, hogy nem küldik el Shearert, csak végső írásbeli figyelmeztetést kap.

A testület elnöke, Ogheneruona Iguyovwe kijelentette: Shearer esetében van lehetőség rehabilitációra, még nem késő változtatni. Iguyovwe ugyanakkor megjegyezte, hogy a rendőröktől szigorú magatartási normákat várnak el, és a civil életben is mérlegelniük kell, hogy a cselekedeteik alááshatják-e a lakosság rendőrségbe vetett bizalmát.

A vádiratból kiderült, hogy a nő kevesebb mint négy óra alatt megivott fél üveg Proseccót, három koktélt és egy whisky-kólát is, majd ilyen állapotban ment be az említett üzletbe, ahol feltehetőleg nem tudta tartani a vizeletét.

Állítólag megkérdezte egy eladótól, hogy van-e vécé az üzletben, és amikor azt mondták neki, hogy nincs, bement egy próbafülkébe.

Shearer, aki 2019-ben csatlakozott a rendőrséghez, bevallotta, hogy ittas és hangos volt ő és a barátja is, azt viszont tagadta, hogy a boltban vizelt volna. 

A rendőrnő azt állította a felettesének, hogy a fülkében csak meg akarta igazítani a melltartóját. Az egyébként jó képességű nyomozónak tartott Shearerről kimondta a bíróság, hogy jelenleg nincs bevethető állapotban, de megvan rá az esély, hogy visszatérjen, és újra a kötelék megbecsült tagja legyen.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#vizelet#cleveland#usa#egyesült államok#rendőr

Címlapról ajánljuk