Bulvár

Öngyilkos lett Kamilla cornwalli hercegné unokatestvére

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 25. 14:12

Károly herceg felesége, Kamilla hercegné unokatestvérét holtan találták egy londoni hotelszobában.

Feltehetőleg a saját kezével vetett véget az életének Charles Villers, a cornwalli hercegné, Kamilla unokatestvére  – írja a Daily Mail.

Charles és felesége, Emma Villiers az után kerültek a média figyelmébe, hogy 2014-ben beadták a válókeresetet, azonban az azóta eltelt 8 évben sem sikerült még jogilag elválniuk. A pár kálváriáját az okozta, hogy nem tudtak megegyezni, hogy a váláshoz kapcsolódó pereskedés és más folyamatok melyik ország fennhatósága alá kerüljenek: az angol vagy a skót bíróság döntsön-e az ügyeikben. Ezzel övék lett az eddigi leghosszabb válási vita rekordja, hiszen az ügy a mai napig nincs lezárva.

Az 59 éves férfi holttestére egy takarítónő talált rá londoni hotelszobájában a múlt héten. A rendőrség még nem közölt hivatalos információkat, azonban valószínűsíthető, hogy anyagi problémái miatt vetett véget az életének, ugyanis nem sokkal a halála előtt elterjedt, hogy a hosszú pereskedés miatt csődbe jutott. 

Ezzel kapcsolatban az a hír is felröppent, hogy megromlott mentális állapota miatt egy klinikára kellett volna bevonulnia, azonban ehelyett a hotelbe csekkolt be, ahol másnap holtan találták.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép:  DragonImages / Getty Images

#Bulvár#öngyilkosság#hotel#királyi család#unokatestvér#kamilla hercegné#adósság#válás#brit királyi család

Címlapról ajánljuk