Bulvár

Berki Mazsinak üzent Zalatnay Cini: Tudod, hányszor fájt a rossz bántó szó?

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 23. 13:01

Az énekesnő megindító szavakat posztolt Instagram-oldalára.

„Drága Mazsikám, érzem a lelkedet 🥰😍😘 Ne engedd be ezeket! Tudod, hányszor fájt a rossz bántó szó? Hány könnycsepp száradt arcomra? Szeretlek, és itt vagyok Neked bármikor támasznak! Ezt a dalt neked küldöm tiszta szívből” – írta a Berki Renátát ábrázoló Instagram-posztja mellé Zalatnay Sarolta énekesnő, aki posztjába beillesztette Fák, virágok, fény című dalának szövegét. 


Berki Mazsi kommentben, egy szívecskével köszönte meg a sorokat. Az influenszerről Zalatnay Sarolta és DR BRS új dalának bemutatóján készültek képek. Az eseményen ott volt Nemazalány is. 

Zalatnay Sarolta nemrégiben érkezett meg vagyis inkább rúgta be az ajtót az Instagramon, erről a Reggeliből tudhat meg többet:


DR BRS korábban szintén a Reggeliben mesélt arról, miért esett a választása éppen az énekesnő Várlak című számára. DR BRS olyan számokhoz szeret nyúlni, amik jelentenek neki valamit. A Várlak még-et 9 évvel ezelőtt rengeteget hallgatta, mikor elvesztette édesanyját, és a gyász miatt megborulva elmarta maga mellől Andit, a feleségét, akit azóta már kiengesztelt.


Nyitókép: Zih Zsolt / MTVA / MTI

#Bulvár#berki mazsi#zalatnay sarolta#dr brs

Címlapról ajánljuk