Bulvár

Eltűnt Manuel táskája a backstage-ből, benne 300 ezer forinttal

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 22. 9:46

Az énekes a VALMAR vendégeként lépett színpadra egy fesztiválon, azonban amikor hazaindult, nem találta az értékeit.

Az X-Faktor felfedezettje is ott volt az augusztus 20-i hétvégén a Strand Fesztiválon. Manuel a VALMAR duóval koncertezett, azonban az este csúf véget ért – írta meg a Blikk. Az énekes Instagramon tette közzé, hogy eltűnt a backstage-ből a táskája, amiben több százezer forint és minden irata benne volt.

Strand feszt, aki backstage-ben volt, és vágja, hogy mi van, az adjon már infót a táskámról. 300 kp, minden iratom, lakáskulcs, meg minden benne volt. Érthetetlen g*ci... Berakok valamit a backstage mi részünkre, és amikor indulnánk haza, akkor nincs ott… És kv*ra meg sem mozdítottam, ott volt végig...

– olvasható Manuel 24 óráig elérhető Instagram-történetében, amiben a táska márkáját is elárulta. Az énekes hozzáfűzte, ha bárki tudna információval szolgálni eltűnt értékeiről, az írjon neki.

Frissítés: Meglett Manuel táskája. A jó hírt a Strand fesztivál Instagram oldalán közölték:

Kedves Manuel! Itt felejtetted a táskádat a backstage-ben. A takarító-bontó csapatunk megtalálta és hiánytalanul leadta a talált tárgyak gyűjtőhelyén! Már a kollégánknál van, aki felveszi a kapcsolatot a menedzsmenteddel, hogy mielőbb visszajusson hozzád a táska!

#Bulvár#manuel#táska#fesztivál#eltűnt#pénz#iratok

Címlapról ajánljuk