Bulvár

Berki pszichológus barátja: Krisztián „alapvetően jó ember volt”

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 17. 9:41

A 41 évesen meghalt celeb komoly életközépi válságban szenvedett, és változtatni akart az életén. 

Berki Krisztián a halála előtt megelégelte a korábbi imidzsét, változtatni akart, kereste önmagát, és komoly életközépi válságban szenvedett – közölte a Hot magazinnal a celebsztár pszichológusa, egyben jóbarátja, Roboz Zsóka. A Blikk cikke szerint a pszichológus Berkivel kapcsolatban kijelentette:

Alapvetően egy jó ember volt, ami érződött benne.

Roboz Zsóka szerint „azok, akik közelről is ismerték, akik dolgoztak vele, egytől egyig bírták”.

Roboz Zsóka elmondása szerint Berki ki akart szakadni az influenszer szerepből, tanácsadóként szeretett volna másokon segíteni, és érdekelte a hit kérdése, kereste a spirituális útját. Emellett szerette volna megmenteni a Mazsival való házasságát, főleg a közös kislányuk, Emma miatt. Roboz Zsóka szerint nem voltak olyan problémáik, amelyeket az idő elteltével ne lehetett volna megoldani.

A pszichológus – akinek elmondása szerint sosem páciens-terapeuta viszony volt köztük – közölte, hogy szerinte Berki megrekedt egy kisgyerek szintjén. Roboz kijelentette:

Én egy kilencéves kisfiút láttam benne, aki folyton kereste a visszaigazolást, hogy szeretik-e.

Berki Krisztián özvegye július végén a Reggeliben adott először interjút férje halála után, amiben őszintén mesélt az elmúlt időszak megpróbáltatásairól.


Június elején pedig ügyvédje, Szilágyi Roland a Fókusznak adott exkluzív interjút, amiben barátja utolsó egy évéről beszélt.


Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#berki krisztián#roboz zsóka

Címlapról ajánljuk