Bulvár

Kómában van a Beverly Hills 90210 színésznője

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 10. 13:24

Denise Dowse-t agyhártyagyulladással szállították kórházba.

Denise Dowse testvére, Tracey Dowse a színésznő Instagramján közölte, hogy a Beverly Hills, 90210 sztárja az életéért küzd. A színésznő kómába esett, miután kórházba szállították agyhártyagyulladás gyanújával – derül ki a US Weekly cikkéből.

Kedves családtagok és barátok, ahogy azt sokan láthattátok, a posztjaim pozitívak és felemelőek voltak. Igyekszem nem csüggedni, és támogatni azokat, akiknek szüksége van rá. Tudjátok, hogy magánszemélyként élem az életem. Szóval ez most elég nehéz nekem. Támogatást és imádságot kérek tőletek magamnak és a testvéremnek, az egyetlen közeli családtagomnak, Denise Dowse-nak, aki jelenleg meningitis miatt kómában fekszik a kórházban. Az orvosai egyelőre nem tudják, hogy mikor fog felébredni, mert nem orvosilag idézték elő a kómát.

– írta posztjában Tracey, aki szerint a népszerű színésznőre még rengeteg minden vár ebben az életben, ezért arra kér mindenkit, hogy imádkozzanak érte.

Az agyhártyagyulladást az agyat és a gerincvelőt körülvevő folyadék és membránok gyulladása okozza. A meningitisként is ismert betegséget vírusos, bakteriális, parazita és gombás eredetű fertőzés is kiválthatja.


Nyitókép: Greg Doherty / Getty Images

#Bulvár#denise dowse#kóma#agyhártyagyulladás#színésznő#beverly hills

Címlapról ajánljuk