Bulvár

Amanda Seyfried 19 évesen kényszerből járkált meztelenül egy forgatáson

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 10. 15:50

A színésznő mai fejjel már nem dobná le a ruháit az elismerésért.

Amanda Seyfried meglepő titkot árult el hollywoodi pályafutásának korai szakaszáról a Porter magazinnak. A 36 éves színésznő egy interjúban mesélt arról, hogy milyen kellemetlen helyzetbe hozták őt, és miken kellett fiatal színésznőként keresztülmennie annak érdekében, hogy a színészi pályán maradhasson.

19 évesen fehérnemű nélkül kellett sétálgatnom a forgatáson – mármint, most komolyan… Hogyan engedhettem, hogy ez megtörténjen?

 – mondta a színésznő, aki költői kérdését nem sokkal később meg is válaszolta.

Ó, tudom miért: 19 voltam, és akkoriban nem akartam senkit sem felidegesíteni. Azért tettem, mert meg akartam tartani a munkámat

– mesélte.

Bár Seyfried állítása szerint a MeToo előtti időszakot „sértetlenül” átvészelte, sokkal szívesebben kezdené most a karrierjét, amikor már vannak intimitáskoordinátorok a forgatásokon, és amikor a színésznők bátran felszólalhatnak.

Seyfriedet a Bajos csajokban nyújtott alakítása után például férfi rajongók sora zaklatta, hogy jósolja meg nekik az időjárást a mellei segítségével.

Ekkor 18 éves voltam. Annyira kimerítő volt

– emlékezett vissza a színésznő, aki számára szürreális, hogy mostanra odáig jutott, hogy díjakra jelölik őt alakításai miatt.

Szerintem ez nem a hírnevem, az ismertségem vagy a kritikai elismerések miatt van. Elismernek, mert 36 éves vagyok, és már tudom, hogy ki a franc vagyok

– mondta Seyfried, aki immár közel 20 éve van a pályán.

Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

#Bulvár#amanda seyfried#meztelen#forgatás#film#színésznő#metoo

Címlapról ajánljuk