Bulvár

Singh Viki kiakadt egy rajongója kommentjétől, szerinte baj, hogy 2022-ben itt tartunk

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 8. 11:49

Az énekesnő nem érti, hogy miért nem alap, hogy felvállalják magukat a normál testalkatú lányok.

Singh Viki egy nagyon fontos üzenetet tolmácsolt a követőinek Instagram oldalán, miután egy rajongója bókja hívta fel a figyelmét egy alapvető társadalmi problémára.

Az énekesnő szépségét és testalkatát dicsérte meg a követője, és elmondta, hogy Viki inspirálja arra, hogy ne érezze cikinek és fel merje vállalni a testét. Viki régebben kemény diétákat és edzésterveket követett, de mára elfogadta testét, és igyekszik másokat is erre ösztönözni.

Viki elmondta, hogy az alapvető probléma azzal van, hogy az M-es és L-es méretű lányok azt hiszik, hogy ők átlagon felüli súlyúak, pedig az ő testalkatuk normális. Éppen ezért nem kellene, hogy szégyenkezzenek a súlyuk és alakjuk miatt, hiszen ők alkotják a társadalom többségét. Azt is kiemelte, hogy például az amerikai kultúrában a nőideál egészen más, ott Beyoncé, Kim Kardashian és Jennifer Lopez számítanak követendő példának, akik teltebb idomokkal rendelkeznek.

Az énekesnő szerint félelmetes, hogy egy átlagos M-es méret már inspirálónak hat, így arra kérte a videó nézőit, hogy ne takargassák magukat, és vállalják fel magukat, bármilyen méretű ruhát is hordanak.

A normális női test, az nem jelent túlsúlyt! Az M/L az nem kövér! De még az XL sem! A hajamat eldobom az ilyen kommentektől! Nyilván jólesik, de azért valljuk be, hogy ijesztő, hogy merre felé tart a világ, és hogy a teljesen normális csinos lányoknak mennyire nincs önbizalma! Mennyire sulykolják azt belénk, hogy csak az a szép, aki 20 kg vasággyal!


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#singh viki#testkép#szépségideál#inspiráció

Címlapról ajánljuk