Bulvár

Egy étteremben teljesült egy Zendaya-rajongó magyar fiú álma

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 3. 17:15

Sikerült átjutnia a biztonsági őrön, és közel férkőzött a Budapesten forgató sztárhoz, akinek egy saját készítésű rajzot is átnyújtott.

Az rtl.hu is beszámolt róla, hogy a Dűne című sci-fi forgatására Budapestre érkezett sztár, Zendaya szinte bárhol felbukkanhat a fővárosban, így a rajongók is elcsíphetik egy autogramra vagy egy közös szelfire.

A Blikk beszélt az egyik szerencséssel, Patrikkal, aki egy étteremben tudott odalépni kedvencéhez. Előzőleg a családjával Jászberényből utazott a fővárosba azután, hogy megérkeztek a Dűne sztárjai. A találkozásra az Arany János utca egyik kisebb éttermében került sor, ahová a fiú az édesanyjával próbált bejutni.

Beléptünk és beengedtek. A biztonsági őr jelezte, hogy ne sokat zavarjuk, de Zendaya nagyon kedves volt, még a kezemet is megfogta

– nyilatkozta a Blikknek Patrik anyja, Mónika.

Patrik és Mónika elmondása szerint gyorsan történtek a dolgok, ám a hírességgel majdnem tíz percet tudtak beszélgetni. Patrik még egy rajzot is átnyújtott Zendayának, amelyet róla készített. Közös fotójukat megosztották a sztárt követő Twitter-oldalon.

A fiatal fiú régóta követi Zendaya munkásságát, több film is a kedvencei közé tartozik, amelyben szerepel. Korábban már több hírességről is készített rajzot, és találkozott is már néhány hollywoodi sztárral, de a Dűne színésznője volt számára a nagy álom.

Nyitókép: Zendaya Updates / Twitter

#Bulvár#zendaya#rajongó

Címlapról ajánljuk