Bulvár

Kirúgták a főiskolai táborból a transznemű pomponlányt, aki egy társát fojtogatta

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 1. 12:24

A 25 éves transznemű lányt férfinek nevezték, és megkérdőjelezték a csapathoz tartozását.

A 25 éves Averie Chanel Medlock egy kiskorú pomponlány társát kezdte el fojtogatni egy texasi főiskolai táborban, miután az férfinek nevezte. Az 17 éves áldozat, Karleigh állítólag megjegyzéseket tett Medlock faji és nemi hovatartozására – írja a Daily Mail.

Egy hete Medlock még izgatottan készült a pomponlánytáborba, a csapat többi tagjával több képet is készítettek, amit Instagram-oldalán osztott meg:


Medlock állítja, hogy a táborban transzfóbia áldozata lett, mert gúnyos megjegyzésekkel illették őt a csapattársai. A 17 éves Karleigh és barátnői elbarikádozták magukat egy öltözőben, miután a lány megjegyzéseitől feldühödve Medlock fojtogatni kezdte őt. A helyszínre a rendőrséget és Karleigh apját is kihívták. Az esetről felvétel is készült, ahol hallható, hogy Medlock az ajtón kívülről próbálja meggyőzni a lányokat, hogy nem akarja őket bántani, és elnézést kér, ha megijesztette őket.

„Ha bármelyikőtöknek problémája van velem, akkor mondjátok az arcomba, ahogy egy felnőtt tenné” – mondta Medlock, majd később azt is hozzátette: „karleigh-hez meg szinte hozzá sem értem”. Ez a videón elhangzó állítás ellentmond későbbi vallomásának, miszerint semmilyen fizikai érintkezés nem történt az eset során. Medlockot eltávolították a csapatból, amire Facebook-oldalán így reagált:

Tegnap hajnalban 5:30-kor hivatalosan is vége lett a pomponlány-karrieremnek. Egy lány a csapatból nagyon tiszteletlen volt velem szemben, azt mondta, hogy FÉRFI vagyok PÉNISSZEL, ezért nem is lehetek a csapat tagja. Kiálltam magamért, erre ő hívta a szüleit, mert megijedt attól, hogy kiálltam magamért. Az apja meg azt mondta, hogy még mindig van bennem tesztoszteron, és péniszem van, és bárkit megöl, aki a lányát bántja.
 

Az esetre Karleigh apja másként emlékszik, szerinte a lánya sírva hívta fel, hogy a barátaival elbarikádozták magukat, miután Medlock fojtogatta őt.

Az esetet a főiskola és a rendőrség is vizsgálja.

Nyitókép: Averie Chanel Medlock / Instagram

#Bulvár#transznemű#transzfóbia#főiskola#pomponlány#tábor#fojtogatás#rendőrség#Videó

Címlapról ajánljuk