Bulvár

Ők a magyar celebek szexi gyerekei

rtl.hurtl.hu

2022. július 31. 10:03

A gyerekek bizony felnőnek, így van ez a hírességek csemetéivel is. Összeállításunkban megmutatjuk azokat a szexi celebeket, akiknek szüleik miatt egyáltalán nem ismeretlen a reflektorfény, megszokták már a csillogást, sőt az elmúlt években szívesen szabadulnak a ruháiktól is. Legyenek hát még forróbbak a nyári napok!

Lendvai Anna

A Barátok közt rajongói már közelebbről is ismerhetik Varga Iza lányát, hiszen Anna a 16 éves Balogh Nórát alakította a sorozatban. „Olyan érzés volt, mint amikor belebújok anya ruháiba és cipőibe” – elevenítette fel élményeit Anna, aki imádta a forgatás minden pillanatát. A lány több mint 10 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon, ahol a testét sem takargatja: nemrég például egy bikinis képpel lepte meg a rajongóit:

Kárpáti Rebeka

R. Kárpáti Péter lánya legutóbb a Nyerő Párosban mérettette meg magát, ahol az egyik feladatban egy szál bikiniben táncolt a zuhany alatt. A műsorvezető az Instagram oldalán sem szégyenlős. 

Ilyen boldog vagyok, amikor megyünk nyaralni. Ami biztos, hogy jön velem, az a bikini, amit kifejezetten szeretek elől keresztbe pánttal hordani.

– írta az egyik posztja alá:

Horváth Csenge

Fésűs Nelly lányát többször is megvádolták a szépsége miatt, hiszen sokan úgy gondolták, plasztikai beavatkozásoknak köszönheti modellkarrierjét. Anya és lánya a Reggeliben öntöttek tiszta vizet a pohárba, ahol egy egyszerű mondattal hárították el a gonosz vádakat:

Ezt hívják úgy, hogy genetika.
 

Csenge egyik Instagram-posztjában a Széchenyi Fürdőben mutatta meg bámulatos alakját:

Schobert Lara

Rubint Réka és Schobert Norbi lánya az Álarcos énekes első évadában rejtőzött a Fagyi álarc alatt – ahol azt is megtudhattuk róla, hogy imádja a horrorfilmeket – Instagram-oldalán azonban esze ágában sincs bujkálni. Egyik képén egy leheletnyi melltartóban pózol:

Miller Dávid

Ullmann Mónika és Miller Zoltán közös gyermeke egy kicsit sem szégyenlős: a 2018-as Vörös veréb című filmben teljesen pucéran láthatták világszerte a mozivásznon az Oscar-díjas Jennifer Lawrence oldalán, majd később a Mellékhatás első évadában is megszabadult a ruháitól. Az X-Faktor műsorvezetője a modellkedéstől sem riad vissza: a közelmúltban egy szexi fotósorozatban villantotta meg bicepszét:

#Bulvár#miller dávid#top5#sztár#gyerek#lendvai anna#kárpáti rebeka#horváth csenge#gesztesi panka sára#bikini#fotózás#ma

Címlapról ajánljuk