Bulvár

Nagy Alexandra autóbalesetet szenvedett

rtl.hurtl.hu

2022. július 29. 13:14

A színésznő közösségi oldalán egy kórházi képpel számolt be a rettenetes eseményről.

Nagy Alexandra éppen szabályosan közlekedve elsőbbséget adott egy egyenesen haladó autónak, amikor fékezés nélkül, hátulról nekiütközött egy autó. A színésznő éppen hazafelé tartott és az anyukájával beszélt a kihangosított telefonon, amikor a gyorsan közelítő jármű belecsapódott. A színésznő nem sérült meg, a kellemetlen élményről Instagram oldalán számolt be.

Alexandrának szerencsére hamar a segítségére siettek:

MÁSODPERCEK telhettek el, én még magamhoz sem tértem az ijedtségtől, csak remegő kézzel markoltam a kormányt és kapkodtam a levegőt, mikor már HÁROM autós is megállt, hogy segítsen 

– írta a színésznő.

Alexandra a bejegyzésében hosszasan elmesélte a baleset körülményeit, és hogy mennyire hálás a segítségére siető autósoknak. Elmondta, hogy a csodával határos módon először pont egy rendőrnő és egy nővér állt meg segíteni neki, akiknek nem győzte eléggé megköszönni a munkáját. Alexandra szerint az eset jól bizonyítja, hogy mennyi elhivatott ember dolgozik az említett szakmákban, és a profi és gyors segítségüknek hála sikerült az egyébként traumatikus élményben meglátni a szépet is.

A színésznő teljes posztja az Instagram oldalán olvasható.

Nyitókép: Fókusz

#Bulvár#nagy alexandra#autóbaleset#kórház#segítség#nővér#rendőr#gyorshajtás#közlekedés

Címlapról ajánljuk