Bulvár

Király Linda: Tényleg itt tartunk a mai világban, hogy arról beszélünk, ki hány kiló lehet?

rtl.hurtl.hu

2022. július 29. 18:34

Az énekesnő súlyán csámcsogtak a kommentelők, ennek nyomán írt egy figyelemfelkeltő bejegyzést. 

Király Linda olaszországi nyaralásán készült képet osztott meg magáról az Instagramon, szúrta ki a 24.hu. Az énekesnő a fotót kísérő posztban arról írt, hogy több negatív kommentet kapott a kép miatt, például olyanokat, hogy 

„megérett a disznó a vágásra”, meg olyat, hogy „jó nagy darab, ez szerintem semmit nem adott le a súlyából”.

Az énekesnő szerint nagy a baj. „Tényleg itt tartunk a mai világban, hogy arról beszélünk, hogy ki hány kiló lehet? Borzalmas dolgok történnek a világban, egyre nehezebb az élet és a megélhetés mindenki számára, és ez a téma, hogy éppen le vagyok fogyva, vagy sem?” – fejezte ki döbbenetét.

Úgy folytatta: nem tud csendben maradni, ha másokat olyanért bántanak, aminek nem ismerik a hátterét. Elsősorban nem is maga miatt aggódik, mert mint írta, megtanulta kezelni ezeket a helyzeteket, de

számtalan fiatal van, aki látja ezeket a kommenteket, és teljesen torz kép alakul ki bennük, mert azt látják, hogy hiába dolgozik valaki keményen, és épít fel egy karriert a tehetségével, úgyis csak arról lesz szó, hogy hogy néz ki.

„Ébredjünk már fel!” – üzente az énekesnő, mondván: szomorúnak tartja, hogy az igazi értékeinket elveszítjük egymás ilyen fajta rombolásában.

Király Linda posztja alá számos támogató üzenet érkezett, többek között testvére, a szintén énekes Király Viktor is kommentelt. Angol nyelvű üzenetében azt írta: az utálkozók úgyis utálkozni fognak, nem érdemes rájuk odafigyelni. 

Nyitókép: rtl.hu

#Bulvár#király linda#testsúly#elfogadás#komment#bejegyzés#instagram#énekesnő

Címlapról ajánljuk