Bulvár

Azon pörög a fél internet, hogy láthatatlan erőtér veszi-e körbe Lady Gagát

rtl.hurtl.hu

2022. július 25. 6:43

Most önön a sor, hogy eldöntse így van-e.

A rajongók meg vannak győződve arról, hogy Lady Gaga valamilyen „varázserővel” rendelkezhet, miután terjedni kezdett a neten egy videó, amin az látszik, hogy egy tárgyat dobnak az énekes felé, ami aztán egy csettintésre a földön landol, ahelyett, hogy eltalálta volna Gagát – írta meg a Ldabible.

Az ominózus felvételek az énekesnő európai turnéján, egészen pontosan a németországi Düsseldorfban készültek, és már több mint 4 milliónyian látták.


Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, egyből beindult a kommentcunami, az emberek egymásra licitálva próbálták meg kitalálni, mégis mi történhetett. Volt, akinek meggyőződése lett, hogy Lady Gaga varázserővel rendelkezik, más szerint viszont csak egy sima színpadi háló fogta fel a tárgyat. Olyan is akadt azonban, aki egyszerűen manipuláltnak nevezte a felvételt. Ez könnyen lehet, hogy így is van, bár a videót feltöltő felhasználó állítja, nem nyúlt bele a képsorokba, azok a valóságot rögzítették. Ha így van, akkor a válaszok alapján a legvalószínűbb, hogy a színpadi showhoz használt nagyteljesítményű ventilátorok egyike szippanthatta be a tárgyat.

Nyitókép: Kevin Mazur / Getty Images for Live Nation

#Bulvár#lady gaga#koncert#erőtér#háló#varázsló

Címlapról ajánljuk