Bulvár

Így bulizott Hosszú Katinka Iszak Eszti és Gyurta Dani esküvőjén

rtl.hurtl.hu

2022. július 25. 13:47

A sztárpár lagziján több híresség is tiszteletét tette, Puskás-Dallos Bogi pedig nem győzött magyarázkodni.

Ahogy arról már beszámoltunk, Iszak Eszter és Gyurta Dániel hétvégén kimondták a boldogító igent. A nagy napról Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi is hírt adott közösségi oldalán, így „lebuktatva” az ifjú párt, akik a legnagyobb titokban keltek egybe szombaton.

Drága @iszakeszti & @danielgyurta sok boldogságot! 💍👰🏼‍♀️🤵🏻💙 #éljenazifjúpár


Bogi később kommentben reagált az őt ért vádakra, miszerint kellemetlen helyzetbe hozta a friss házasokat posztjával:

Na figyi srácok! A félreértésekre és a bulvár félreérthető címeire reagálva. Eszti és Dani jelezték, hogy boldoggá tenné őket, ha a vendégeik megosztanák pillanataikat az esküvőjükről. Remélem, hogy senki nem feltételezi rólunk azt, hogy az ifjú pár jóváhagyása nélkül számoltunk volna be a Nagy napjukról.❤️

A lagzin azonban rajtuk kívül még számos ismert ember feltűnt. Többek között Gyurta Dániel öccse, az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszó Gyurta Gergely is posztolt a helyszínről, aki kedvesével készített közös képeket.

Az Instagramra felkerült fotók szerint egy másik ismert olimpikon, Hosszú Katinka is együtt ünnepelt Esztivel és Danival. A háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő vőlegényével, Gelencsér Mátéval tűnt fel a Le Til Kúria területén megrendezett menyegzőn.


Nyitókép: Illyés Tibor / MTI

#Bulvár#iszak eszter#gyurta dániel#hosszú katinka#esküvő

Címlapról ajánljuk