Bulvár

A focistából lett profi pornós csalódott a karrierváltásban

rtl.hurtl.hu

2022. július 25. 12:22

Damian Oliver egy interjúban elmondta, nem így képzelte a dolgot.

Damian Oliver, egykori focista, aki most profi pornósként keresi a kenyerét, egy interjúban elismerte, nem olyan szórakoztató ez a világ, mint amilyennek először gondolta – írja a LADBible. Oliver elismerte, hogy ha a Crystal Palace-ban maradt volna, akkor sokkal több pénzt keresett volna, mint pornósként.

Oliver elárulta, hogy az első forgatásán mindössze 150 fontot keresett (mostani árfolyamon nagyjából 70 ezer forintot), a munkakörülmények pedig közel sem voltak tökéletesek. 

Damian Oliver az Anything Goes with James English podcastban elmesélte, hogy korábban még játékos korában elkallódott, belhékba keveredett, még börtönben is ült. A pornó egy hirtelen ötlet volt, de végül hosszú időre ennél a szakmánál kötött ki.

Az első forgatás félelmetes volt, mivel a jelenetet egy nagy, kopasz, ír kamerás fickó vette fel, nagyon fenyegető volt.

– mondta Oliver.

Ez azért volt gond, mert Oliver a feszültség miatt nem tudott úgy teljesíteni, mint ahogy kellett volna, de partnere sokat segített neki és végül belendültek a dolgok. Elmondása szerint a forgatás gusztustalan volt, egy padlón kellett szexelni és nagyon izzadtak mindketten, volt, hogy elcsúsztak a saját izzadtságukban.

Oliver részletesen elmesélte azt is, hogyan került a szakmába. A fiatal focista megismerkedett a barátnőjével, Sophie Andersonnal, aki akkor már pornószínésznőként dolgozott. Mivel Oliver akkoriban szobafestőként dolgozott és nem keresett túl sokat, így nem volt nehéz rávenni a váltásra. 

Oliver szerint az emberek rosszul gondolják, hogy ez a munka csak arról szól, hogy szexelni kell, ez sokkal nehezebb feladat annál.

A páros még ma is együtt van, remekül megértik egymást és együtt azt tervezik, hogy (nem pornós) színészi karrierbe kezdenek.

Nyitókép: Damian Oliver / Instagram

#Bulvár#focista#pornós#Karrier#pornó#csalódott#damian oliver

Címlapról ajánljuk