Bulvár

„Nem ér annyit ez a sok buli” – Lemondta fellépéseit Manuel

rtl.hurtl.hu

2022. július 24. 11:30

Nem kockáztatja az egészségét, a bulikat bepótolja. 

Manuel egészségügyi okok miatt kénytelen volt lemondani két soron következő fellépését. Erről az énekes számolt be az Instagram-oldalán, egy 24 óráig elérhető storyban.

Az X-faktor 2019-es felfedezettje elmondta, hogy „minden hozzám hasonló mainstream előadó óriási menetelésben van egész évben”, hozzátéve, hogy

Nem ér annyit ez a sok buli, hogy valami komolyabb történjen a hangommal. Előbb amputálnám le a kezem, mint, hogy tönkremenjen.

Manuel közölte, hogy egy 2-3 hétig tartó pihenés lenne a legjobb, de az orvosi véleményre vár. Az előadó elmondta, hogy „a bulik be lesznek pótolva”, hozzátéve, hogy azon lesz, hogy minél előbb találkozhasson a rajongóival.

Tudatosan építi karrierjét

Manuel június elején arról beszélt a Reggeliben, hogy csajozás helyett most inkább a karrierjére koncentrál, amit tudatosan épít, és azt is elmesélte, hogy heti 5-6 alkalommal edzi, hogy formába hozza magát.


Májusban pedig a Reggeliben elmondta, hogy már hangol a fesztiválszezonra, ezúttal zenekar fogja kísérni. Erről azután beszélt, hogy a haza zenei élet egyik legrangosabb elismerését a Fonogram-díjat sikerült bezsebelnie a Valmar feat Manuel formációnak.


Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#manuel#fellépés#fesztivál#koncert

Címlapról ajánljuk