Bulvár

Fejlövéssel intézte el az áldozata nyakát szorító kígyót egy rendőr az Egyesült Államokban

rtl.hurtl.hu

2022. július 22. 9:05

Ha egy nagyon picit téveszt, akkor most nem ünnepelnék.

Az Egyesült Államokban, Pennsylvaniában egy rendőr fejbe lőtt szerdán egy 4,5 méter hosszú kígyót. Az állat egy férfi nyakára tekeredett és fojtogatta, amíg a rendőr közbe nem lépett – írja a Guardian. 

Délután 2 óra után a felső-macungie-i rendőrkapitányság két tisztjét egy helyszínhez riasztották, ahol egy földön fekvő férfit találtak eszméletlen állapotban. Az öntudatlan férfi nyakára egy kígyó volt tekeredve.

Mivel a rendőrök látták, hogy az állat feje nem az áldozat nyakánál van, így úgy döntöttek, fejbe lövik a kígyót, hogy ne szorítsa tovább a férfit. A rendőr egy lövést adott le, ami szerencsére csak az állatot találta el. A hüllő súlyosan megsérült, később meg is halt. A férfit azonnal kórházba szállították, úgy tűnik sikerült megmenteni az életét, de pontos információt nem közöltek az egészségügyi állapotával kapcsolatban. 

Az Egyesült Államokban gyakran hívják a hatóságokat, hogy kígyós eseteket oldjanak meg. 2021. november 23-án egy marylandi háztulajdonos felgyújtotta a házát, miközben egy kígyótól próbált megszabadulni. Idén januárban pedig a marylandi rendőrség egy 49 éves férfit holtan talált az otthonában, ahol több mint 125 kígyót tartott ketrecekben.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#kígyó#rendőr#lövés#fejlövés#usa#egyesült államok

Címlapról ajánljuk