Bulvár

Puskás-Dallos Peti: Gratulálok a sok idiótának, akik most is tüzet gyújtanak

rtl.hurtl.hu

2022. július 20. 12:12

Szerinte nem kellene primitív felelőtlen gyökérnek lenni senkinek.

Puskás-Dallos Péter, az X-Faktor zsűritagja az Instagramon jelentkezett be szerda délelőtt, ahol arról számolt be, hogy valakinek a szárazság, a kánikula és tűzgyújtási tilalom ellenére is fontosabb volt, hogy égesse a hulladékot. Kiugrott a szíve, amikor látta hogy feléjük mennek a tűzoltók, írta.

„Szeretnék gratulálni annak a nagyszerű embernek, aki miatt a reggelemet azzal töltöttem – hál’ Istennek nem sokáig, mert a tűzoltók időben kiérkeztek és eloltották a tüzet –, aki úgy gondolta, hogy a szárazság kellős közepén, a kánikulában el kell égetni az építkezési hulladékot, a műanyagot. Úgyhogy örülök neki, hogy erre kelhettem. Amint láthatjátok, szuper lett volna, ha átterjed a tűz a szomszéd erdőre. Gratulálok a sok idiótának, akik most is tüzet gyújtanak, aztán égetik az erdőket a felelőtlenségük miatt. Hogy ennyi agya ne legyen egy embernek, az egészen elképesztő” – mondta el a videóban.


Bejegyzésében megköszönte a tűzoltók munkáját. Reméli, nem lesz nagyobb gond ennél, „ehhez viszont nem kellene primitív felelőtlen gyökérnek lenni senkinek”.

Pukás-Dallos Peti a Reggeliben elmondta: rögtön tudta, hogy ki lesz az új, női zsűritag az X-Faktorban:


Nyitókép: RTL Klub / Reggeli

#Bulvár#puskás peti#tűzgyújtás

Címlapról ajánljuk