Bulvár

Kulcsár Edina hisz benne, Grabovoj-kristályos karmakarkötőt hord

rtl.hurtl.hu

2022. július 20. 13:07

Grabovoj sokak szerint professzionális népbutító, elszánt csaló és sarlatán.

Sejtelmes fotót posztolt 24 órán át elérhető Insta-sztorijában Kulcsár Edina szépségkirálynő, üzletasszony. A kép Klaudia Mesterjós posztjának megosztása, ezen vélhetően Kulcsár Edina csuklója látható, rajta a karkötővel, másik kezében pedig számos másik, köves karékszerrel. A mesterjós ezt írta a képhez:

Kulcsár Edina is az Én karkötőim viseli

A kép mellett például a #9csomóskarmakarkötő, a #Grabovojkristály tageket tette közzé.

Kulcsár Edina pedig így osztotta meg a képet:

Rendeltem egy »pár« karkötőt

Ő pedig a #hiszekbennük, #sprituálisvagyok, #haazemberszomszédjamesterjós és #ezsemlehetvéletlen tagekkel utalt a körülményekre. 

A mesterjós honlapja szerint egyebek mellett rontáslevétellel és kártyajóslással is foglalkozik. A karkötőket rendelésre készíti, az erre nyitottaknak össze kell írniuk, milyen Grabovoj-számokkal, ásványokkal, gyöngyökkel és kisékszerekkel szeretné a csecsebecsét, ő pedig elkészíti. 

A Wikipédia szerint Grigorij Petrovics Grabovoj egy erősen vitatott megítélésű kazahsztáni származású orosz „tudós, tisztánlátó szellemgyógyász”, a tudományos tények alapján viszont csak egy professzionális népbutító, elszánt csaló és sarlatán. Magyarországon ismertté a hozzá köthető Grabovoj-számok tették, amelyek állítása szerint helyreállítják a biorezonancia egyensúlyát, így bármilyen problémát megoldanak, ám a való életben hatástalan áltudománynak minősülnek. Grabovoj olykor egyenesen Jézus Krisztusnak titulálja magát. De olyan is volt, hogy felajánlotta, fejenként 1500 euróért feltámasztja a beszláni mészárlásban megölt gyerekeket. 

Kulcsár Edina korábban a Reggeliben mesélt arról, hogy G.w.M-mel szeretné leélni az életét:


Nyitókép: RTL Klub / Reggeli

#Bulvár#kulcsár edina#karkötő#grabovoj#sarlatán

Címlapról ajánljuk