Bulvár

Roger Waters kiakadt, mert senkit sem érdekelt a koncertje

rtl.hurtl.hu

2022. július 19. 11:22

A Pink Floyd basszusgitárosa nem érti, hogy miért nem az ő koncertjét látogatják az emberek.

A Pink Floyd basszusgitárosa kiakadt: a 78 éves zenésznél az verte ki a biztosítékot, hogy a kritikusok és a sajtó képviselői nem jelentek meg a koncertjén – derült ki a Daily Mail cikkéből.

Roger Waters a The Globe and Mailnek adott interjút a július 7-én és 8-án megrendezésre került torontói fellépése után, amikor megkérdezte a riportert, hogy miért nem voltak ott a helyi újságírók a koncertjén. A riporter elmondta, hogy The Weeknd ugyanazon az estén lépett volna színpadra Torontóban az After Hours 'Til Dawn turnéja egyik állomásaként – a 32 éves énekes koncertje azonban áramszünet miatt elmaradt végül.

Mire a Pink Floyd egykori zenésze így válaszolt:

Fogalmam sincs, hogy mi, vagy ki az a The Weeknd, mert nem hallgatok sok zenét. Az emberek azt mondták nekem, hogy ő egy nagy szám. Hát, sok sikert neki! Nincs semmi bajom vele, de nem lett volna megoldható, hogy egyik este az ő műsorát, egy másikon az enyémet nézzék meg? Nem áll szándékomban személyes támadást indítani. Csak azt mondom, hogy ez így elég furcsa.

Roger ezután rátért Drake-re is, a szintén kanadai származású zenészre:

És amúgy minden tisztelettel mondom, de én messze sokkal fontosabb vagyok, mint amennyire The Weeknd vagy Drake valaha lesznek, annak ellenére, hogy millárdos lejátszásaik vannak. Olyan dolgok történnek itt, amik alapvetően fontosak mindannyiunk életében.

Waters 1965-ben alapította a Pink Floydot Syd Barrettel, Nick Masonnel és Richard Wrighttal közösen, majd 1985-ben kezdett szóló karrierbe. 2005-ben az eredeti felállásban újra összeálltak egy londoni koncert miatt, azonban a zenész azóta is szólóban zenél.

Közel harmincévnyi hallgatás után új dalt adott ki a Pink Floyd az Ukrajnában dúló háború miatt:


Nyitókép: CBS Photo Archive / Getty Images

#Bulvár#roger waters#pink floyd#koncert#drake#the weeknd#beszólás

Címlapról ajánljuk