Bulvár

Tóth Gabi spórol

rtl.hurtl.hu

2022. július 18. 18:06

Az énekesnő nem talál bébiszittert, szerinte azért se, mert azt hiszik róla, hogy az amerikai sztárok színvonalán él.

Spórolásba fogott Tóth Gabi – erről a kormányzati érdekeltségbe tartozó csalad.hu-n vezetett blogján ír az énekesnő.

A bejegyzésben, amit a 444 szemlézett, Tóth Gabi azt írja, hogy végre elég sok munkája van, ahogy férjének is, és elkezdett bébiszittert keresni, hogy ne mindig a nagyszülőkre kelljen támaszkodni. Ám a jelentkezők közül volt, aki kikötötte, hogy egy hónapra előre tudni szeretné, mikor jöjjön, és ha változás van, akkor is kéri a pénzt. Más azt mondta:

nem főzök és nem vagyok takarító,

de olyan is akadt, aki pelenkát nem hajlandó cserélni. Az énekesnő arra panaszkodik, hogy már hetek óta nem talál senkit, aminek az is az oka, hogy sokan azt gondolják: a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek.

Volt olyan hölgy, aki 600 000 Ft-ot kért (volna)

– írja Tóth Gabi, aki egyébként nem sajnálná a pénzt a lánya boldogságára és biztonságára, de „muszáj a realitások talaján maradnunk”.

Az elmúlt 2 év nagyon megtanított arra, hogy soha ne bízzam el magam. Most éppen van munkánk, de nem tudhatjuk, mi lesz. Én most spórolok. Figyelek arra, hogy mire költök, mert még mindig az a vágyam, hogy egy saját kis házunk legyen a Dunakanyarban, és Hanninak mindent megadhassak (az észszerűség határain belül persze)

– számolt be az énekesnő, aki azzal zárja a bejegyzését, hogy nincs bébiszitterük és úgy tűnik, nem is lesz.

Nyitókép: MTI / Kovács Attila

#Bulvár#tóth gabi#spórolás#bébiszitter

Címlapról ajánljuk