Bulvár

Zámbó Krisztián nem akarja látni a pajzán hozzászólásokat, amiket Zsuzsika kap a férfiaktól

rtl.hurtl.hu

2022. július 15. 7:32

Tizenegy év után szakított kedvesével, Takács Zsuzsikával Zámbó Krisztián énekes, aki a Blikknek beszélt a nehéz időszakról. Az előadó nem tagadja, megviselte a szakítás Zámbó Krisztiánt, aki a Zsuzsikával való szétválásuk után sokáig nem találta önmagát. Mostanra azonban már sokkal jobban érzi magát.

Zámbó Krisztián úgy fogalmazott:  úgy élt a szakítás után, mint egy vámpír, lesötétített szobában üldögélt, nem járt szinte sehová, csak fellépésekre. 

A zene és a közönség volt az egyetlen, aminek felhőtlenül tudtam örülni

 – kezdte  Zámbó Krisztián, aki tisztában van vele, hogy nem lenne értelme az újrakezdésnek egyikük részéről sem. Hozzátette: „Zsuzsi gyönyörű, fiatal nő, biztosan sokan udvarolnak most neki. Megmondom őszintén, azért is követtem ki az Instagramon, hogy ne is lássam azt a sok pajzán hozzászólást, amit férfiaktól kap. Azt fontolgatom, hogy törlöm magam erről a közösségi oldalról, annyira hamis és mű ott minden, ez nem az én világom” – fogalmazott.

Három évvel ezelőtt a Reggeliben kérte meg Takács Zsuzsi kezét Zámbó Krisztián. Bár az év elején még az esküvőt tervezgették, néhány napja hivatalosan is bejelentették, hogy 11 év után elválnak útjaik. Skultéti-Szabó Katalin klinikai szakpszichológus szerint teljesen normális, hogy ilyen hosszú idő alatt változnak az emberek, intimitással, folyamatos beszélgetéssel azonban stabilizálható a kapcsolat:


Nyitókép: RTL Klub / Fókusz

 

#Bulvár#zámbó krisztián#zsuzsika#szakítás#instagram

Címlapról ajánljuk