Bulvár

„Nem várom, hogy bárki is inspirálónak találjon” – elárulta Csuti párja, mivel foglalkozik, Gina az őt ért kritikákra is válaszolt

rtl.hurtl.hu

2022. július 14. 10:12

Gina nem tartja magát influenszernek, ezért nem is várja el, hogy bárki követendő példának tartsa.

Csuti áprilisban vallotta be először, hogy ismét szerelmes, és azóta a párjára, Ginára is sok figyelem irányul. Gina nem tartja magát közszereplőnek, és alapvetően kevés dolgot oszt meg a magánéletéről, de a Reddit közösségi oldalon most válaszolt az őt ért kritikákra.

„Nektek mi a véleményetek Csuti új párjáról?” – tette fel a kérdést az egyik felhasználó a közösségi oldalon. A jelek szerint ezt Gina is láthatta, mert hamarosan válaszolt is a róla szóló poszt alatt.

Továbbra is mondom, nem vagyok influencer, nem célom megfelelni, és az nem kupi, hanem pokrócok és a laptopom, monitorom, a második meg egy story – készülődés címen, a barátnőm szobájában, ahol amúgy ők egész nyáron laknak, egy hotelben, ruhák itt-ott, kitakartam, mert miért ne, meg mert nem az én ruháim. … egyébként nyugodtan jöhet bármilyen kritika, tökéletesen tudom a hibáim, van bőven, de hála az égnek nem is a külsőmből vagy a social médiából szerettem volna sose megélni.

A Bors kiszúrta, hogy a kommentelők között akadt, aki ezek után tudni szerette volna, hogy pontosan mivel foglalkozik Gina, aki erre is válaszolt. Elmondta, hogy egy amerikai multinacionális vállalatnál dolgozik középvezetői pozícióban, és Budapesten, valamint Skóciában is vezet 1-1 csapatot.

Alapvetően én csak azért vagyok célkeresztben, mert a párom »ismert«, nem várom, hogy bárki szimpatikusnak/inspirálónak találjon, jelenleg rengeteg helyen kell megfelelnem a való életben, az instám tényleg teljesen szabadidő/saját célra van fent tartva, sose gondolkodtam, mit osztok meg, ami épp jól esik és amit én épp jobb/szebb pillanatnak élek meg, és ennyi

 – fogalmazott Gina a válaszában.

Nyitókép: Reggeli

#Bulvár#csuti#gina#influenszer#vallomás#foglalkozás

Címlapról ajánljuk