Bulvár

Különös dolgot vettek észre az ex-szupermodell képén

rtl.hurtl.hu

2022. július 11. 17:54

Többen is rámutattak, hogy a modell gyönyörű, de valami nem stimmel a képpel.

„A Test" – ezen a becenéven hívják sokan a világhírű szupermodellt, Elle Macphersont, aki gyerekkorában balettozott, és már 18 évesen a világhírnév felé tartott, ugyanis az Elle címlapjára került – írja a TWN magazin. Elle szép karriert futott be, és ma már kétgyermekes édesanya, rengeteg Instagram követővel, akik között akad egy-két szemfüles rajongó is.

Az egykori modell Párizsban járt, és a Hôtel Plaza Athénée egyik folyosóján elcsábult egy szelfire. A képet posztolta is Instagram oldalára, azonban egy különös dolog vehető rajta észre: a tükörképében a háta mögött lévő fal természetellenesen görbe.


A modell kritikusai rögtön felhívták rá a figyelmet, hogy itt minden bizonnyal az egyik legősibb photoshop baki lehet a háttérben: amikor valaki a teste vonalát próbálja megváltoztatni különböző szerkesztőprogramokkal, akkor a háttér is változik vele.

Persze akadnak olyanok is, akik szerint a tükör felületén van a hiba, és a volt modell csak egy optikai csalódásnak esett áldozatul. Mindenesetre a két tábor abban megegyezik, hogy Elle alakja nem szorul semmilyen szerkesztésre, hiszen az 58 éves ex-modell még ma is gyönyörű.

Nyitókép: Grinvalds / Getty Images

#Bulvár#szupermodell#photoshop#instagram

Címlapról ajánljuk