Bulvár

Átoperáltatta az orrát egy amerikai nő, hogy ne ismerjék fel a rendőrök

rtl.hurtl.hu

2022. július 7. 18:08

Tényleg alaposan megváltozott, mégis elkapták. 

Kaitlin Armstrong, akit a profi kerékpárversenyző Moriah “Mo” Wilson meggyilkolásával vádolnak, 6 hete volt szökésben, amikor a rendőrök megtalálták a szekrényében két útlevéllel  – írja a CNN.

Armstrongot azzal gyanúsítják, hogy még májusban féltékenységből megölte Wilsont, mert a nő a párjával randevúzott. A rendőrség a gyilkosság után kihallgatta a Armstrongot, ám minden gyanújuk ellenére el kellett engedniük egy technikai hiba miatt, ugyanis a születési dátuma rosszul szerepelt a rendőrségi adatbázisban. 

Miután szabadon engedték, a nő mindent elkövetett, hogy a rendőrség ne találjon rá, így drasztikusan megváltoztatta a külsejét. A Perez Hilton online magazin tudomására jutott, hogy amikor megtalálták, a két út levél mellett találtak nála egy több mint 6 ezer dolláros (közel 2,5 millió forint) számlát egy orrplasztikai műtétről. Emellett a haját is rövidebbre vágatta és sötétebbre festette, hogy még kisebb legyen az esélye a lebukásnak.

Habár elfogásakor azt hazudta, hogy szörfbalesetet szenvedett, és ezért volt leragasztva az orra, a rendőrök megtalálták a számlát. 

Armstrong megváltozott külsejének ellenére őrizetben van, és hamarosan bíróság elé állítják.

Nyitókép: bluecinema / Getty Images

#Bulvár#plasztikai műtét#gyilkosság#letartóztatás

Címlapról ajánljuk