Bulvár

James Cameron arra biztatja az Avatar-rajongókat, hogy menjenek nyugodtan pisilni

rtl.hurtl.hu

2022. július 7. 15:47

Az Avatar rendezőjét nem érdekli, hogy a kritikusok vagy a nézők nyafognak a második rész hossza miatt. Szerinte nem a filmeknek kellene a nézőkhöz idomulni, hanem fordítva.

James Cameron nem válogatta meg a szavait, amikor az Empire magazinba készülő interjú során a magyar mozikba év végén kerülő Avatar második részéről kérdezték. A rendező már most tisztában van a negatív kritikákkal, amiket kapni fog, így igyekezett előre reagálni azokra.

Kijelentette, abszolút nem aggódik azok miatt, akik már előre kritizálják a filmet az első rész felejthetősége miatt, mert ők biztosan meg fogják gondolni magukat a második rész megnézése után. Amiatt sem aggódik, hogy a készülő második rész közel 3 óra hosszú lesz, ezzel kapcsolatban azt mondta:

Nem akarom, hogy bárki nyafogjon a hossza miatt, amikor akár 8 órán keresztül is tévéznek szünet nélkül. Szinte már látom magam előtt: „A kínzóan hosszú 3 órás film...”. Hagyjatok már ezzel! Láttam, ahogy a gyerekeim egymás után 5 darab egyórás epizódot is megnéznek, szünet nélkül.
 

Cameron arra is kitért, hogy a moziba járóknak kellene a mozifilmekhez igazítani a szokásaikat, és el kell fogadniuk, hogy nincsen azzal semmi baj, ha valaki a film közben kimegy a mosdóba.

Az Avatar: A víz útja december 15-én kerül a mozikba, így addig még van lehetősége a rajongóknak felkészülni a 3 órás mozifilmre.

Avatar: A víz útja előzetes:


Nyitókép: Jesus Merida / SOPA Images / LightRocket / Getty Images

#Bulvár#james cameron#avatar#mozifilm#előzetes

Címlapról ajánljuk