Bulvár

Molnár Anikóra rátalált a szerelem: „Az ember sok ételt megkóstol, mire kiválasztja a kedvencét”

rtl.hurtl.hu

2022. július 6. 9:16

Nem fogja mutogatni, nem akarja, hogy úgy csapódjon le az emberekben, hogy „Na, ez is egy büdös k*rva”.

Molnár Anikó, a Való Világ egykori szereplője egyik Instagram-bejelentkezésében kijelentette, nem fog randizni, a Bors pedig megtudta, ennek oka az, hogy Molnár Anikó párkapcsolatban él.

Molnár Anikó egy Instagram-videóban arról beszélt, hogy rengeteg üzenettel bombázzák azok az elképesztően kitartó és néha szemtelen, követelőző férfiak, akik szeretnének ismerkedni vele. Anikó kategorikusan kijelentette, senkivel sem akar randizni.

Ezután megmutatta az otthonát, a négy kutyusát, majd a hálószobájába is magával vitte a telefonját és elrendezte az ágyát, amelyen két ágynemű-garnitúra is hevert. Az egykori valóságshow-szereplő a lap megkeresésére elmondta, hogy bár továbbra is egyedül él és mindig két embernek elegendő párnát és takarót tesz az ágyára, valóban változás történt a magánéletében.

Nem élek együtt senkivel, de már nem vagyok magányos. Bővebben majd akkor mesélek róla, ha már gyűrű lesz az ujjamon

– fogalmazott Molnár Anikó, aki arra is kitért, hogy régebben őszintén elmondta, ha volt valakije. 

„Mutogathatnám azokat a pasikat, akikkel az elmúlt években randiztam két hétig, vagy egy hónapig, de ez hogy csapódna le az emberekben? »Na, ez is egy büdös k*rva…« Holott csak ismerkedek. Az ember sok ételt megkóstol, mire kiválasztja a kedvencét. Nagyon szerencsés az, aki az élete első 5 randijából megtalálja az igazit és együtt marad vele 100 évig” – fogalmazott Molnár Anikó.

Molnár Anikó korábban a Fókusznak mesélt arról, hogy szellemterapeuta segítségével szabadult meg pánikbetegségétől:


Nyitókép: RTL Klub / Fókusz

#Bulvár#molnár anikó#párkapcsolat#való világ

Címlapról ajánljuk