Bulvár

Berki Krisztián édesanyja a sajtóból tudta meg, hogy menye és unokája külföldre utaztak

rtl.hurtl.hu

2022. július 4. 7:05

Júlia asszony elmondta: törvényileg is joga van unokáihoz.

Július elsején lett volna Berki Krisztián 42 éves, a Bors ennek apropóján kereste meg gyászoló édesanyját. Júlia a lapnak elmondta: aznap első útja a Farkasréti temetőbe vezetett gyermeke sírjához

„A gyermekem két hónappal ezelőtt elment, Tatabányáról utaztam Budapestre a sírjához, hogy »felköszöntsem«. Három szál fehér rózsát vittem neki, és egy szalagra ráírattam: »Boldog születésnapot kívánok Neked. Drága gyermekem, Krisztián.« Megsimogattam a fejfáját, és mondtam neki, hogy »Gyere haza, ha ráérsz!« – fogalmazott az édesanya, aki arra is kitért, hogy a temetés óta személyesen is találkozott fia özvegyével, a Mazsiként is ismert Berki Renátával. 

„Mivel Tatabányán élek, és dolgozom, sajnos nem tudok Budapestre szaladgálni. Abban maradtunk a menyemmel, hogy mindig egyeztetni fogunk, mikor unokázhatok. Július első hetére beszéltük meg a következő találkozót, de az újságokból értesültem, hogy elutazott a gyermekkel. Várom a jelentkezését, hogy mikor fognak meglátogatni” – fűzte hozzá az asszony. Sajtóhírek szerint az özvegy Balira utazott, ott próbálja feldolgozni a történteket.

Mindkét unokám édesanyjának megmondtam, hogy a kislányokkal a jövőben is szeretném tartani a kapcsolatot. A fiam elment, nekem csak az unokák maradtak, csak ők érdekelnek már engem! Pamela és Mazsi is tisztában van azzal, hogy törvényileg is jogom van nagyszülőként hozzájuk. Szerencsére egyikőjük sem zárkózik el ettől 

– mondta.

Berki Krisztián özvegye megrendítő videóban, könnyek között mondta el, miért utazott egészen Baliig, hogy feldolgozza férje halálát. A Fókusz riportjában nézheti meg:


Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Bulvár#berki krisztián#per#édesanya

Címlapról ajánljuk